Husum og Husumvold Kirker den 22.-30. oktober

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 23. oktober kl. 10-12: Husum Kirke byder velkommen i CAFÉ SAMMEN. Her er der mulighed for fællesskab og samtale med andre. Du kan spille kortspil, læse avisen, drikke en kop kaffe og spise en friskbagt bolle, arbejde med dit kreative projekt – eller måske starte på en ny hobby i fællesskab med andre.
Det foregår i kirkens anneks og det er gratis.

Onsdag d. 23. oktober kl. 12.30-14: Tal dansk-Café / Speak Danish Café – Kom og øv dansk i samtale med andre. Nogle af deltagerne har boet i Danmark i kort tid og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på en lille tur, andre gange hygger I i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Come and practice Danish together. Some have only been living in Denmark for a short time – others have lived here for many years. Everyone is welcome! Sometimes you will go on a little trip in the area, other times you will stay in the church drinking coffee and eating cake while you speak Danish together. There is a theme for every Wednesday.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner?
Kontakt Maria Sandborg: (Wanna join or know more?) Contact 21 18 13 04 / maria.husumkirke@gmail.com

Torsdag d. 24. oktober kl. 9: Morgenandagt. I Husum Kirke er der andagt og fællessang, kaffe og morgenbrød om torsdagen. Kirkens præster leder på skift morgenandagten. Denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Alle er velkomne!

Søndag d. 27. oktober kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Onsdag d. 30. oktober kl. 10-12: Husum Kirke byder velkommen i CAFÉ SAMMEN. Her er der mulighed for fællesskab og samtale med andre. Du kan spille kortspil, læse avisen, drikke en kop kaffe og spise en friskbagt bolle, arbejde med dit kreative projekt – eller måske starte på en ny hobby i fællesskab med andre.
Det foregår i kirkens anneks og det er gratis.

Onsdag d. 30. oktober kl. 12.30-14: Tal dansk-Café / Speak Danish Café – Kom og øv dansk i samtale med andre. Nogle af deltagerne har boet i Danmark i kort tid og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på en lille tur, andre gange hygger I i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Come and practice Danish together. Some have only been living in Denmark for a short time – others have lived here for many years. Everyone is welcome! Sometimes you will go on a little trip in the area, other times you will stay in the church drinking coffee and eating cake while you speak Danish together. There is a theme for every Wednesday.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner?
Kontakt Maria Sandborg: (Wanna join or know more?) Contact 21 18 13 04 / maria.husumkirke@gmail.com

Onsdag d. 30. oktober kl. 13-15: Ny sorggruppe starter i Husum Kirke. Det er svært at miste et menneske, der har haft betydning i ens liv. Ofte er der mange omkring én de første dage og måske uger efter, at man har mistet. Men der kan komme en tid, hvor man føler sig alene med sorgen. Her viser erfaringen, at det kan være en stor hjælp at være med i en sorggruppe, hvor man fortæller, lytter til hinanden og støtter hinanden.

I Husum Kirke er der mulighed for at være sammen med andre, der oplever det samme. Sorggruppen har eksisteret i kirken i mere end 20 år, og i disse år har mange taget imod tilbuddet og givet udtryk for, at gruppen har været en stor hjælp.

Et forløb i sorggruppen begynder med en indledende samtale med en af lederne omkring tabet og forløbet i sorggruppen. Gruppen mødes hver anden onsdag kl. 13-15. Første gang den 30/10 2019, i alt 10 gange. Således følger gruppen hinanden gennem hele forløbet.

Annalise Christensen, der har ledet sorggruppen gennem mere end 20 år, er uddannet i sorgbearbejdning hos de Samvirkende Menighedsplejer og certificeret HR coach. Bettina Birk Jensen er sognepræst ved Husum Kirke.

Du er velkommen til at ringe for at høre nærmere om sorggruppen. Annalise Christensen: 2166 3764 og Bettina Birk Jensen: 3035 3597. Ønsker du at deltage, så ring snarest — og senest en uge før sorggruppen begynder — for at aftale tid til en samtale. Der er enkelte ledige pladser.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 23. oktober kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue. Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, og glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

 

Lørdag d. 26. oktober kl. 12-16: Høstmarked i Husumvold Kirke. Husumvold Kirkes Samarbejdsråd inviterer til det årlige hyggelige traditionelle høstmarked – med café, tombola, boder og loppemarked.

Her mødes gamle sognebeboere – og nye kommer til.

 

Mandag d. 28. oktober kl. 17-20: Unge Sammen. Kunne du tænke dig at gå de mørkere måneder i møde med helt nyt bekendtskaber? Husumvold Kirke starter et nyt fællesskab op for unge voksne 18+. I fællesskab laver I maden og nyder den derefter i godt selskab. Fokus er på den gode mad og nye relationer.
Efter maden vil der gang for gang være nye aktiviteter, som I kan lave i fællesskab; gå ture i den friske luft, spille et spil eller blot have en hyggelig snakke-aften.

Fællesskabet bliver bedre hvis vi er flere, så hiv din nabo, veninde eller fætter med!

Unge Sammen mødes hver anden mandag i lige uger med start kl. 17 og slut kl. 20.
Det koster en 20’er per gang, som går til indkøb af lækkerier til måltidet.

Tilmelding sker på sofie.husumvoldkirke@gmail.com senest fredagen før. Altså første gang er seneste tilmelding d. 25. okt. 2019. Spørgsmål kan rettes til ovenstående mailadresse.

I Husumvold Kirke glæder de sig til at møde netop dig!

Tirsdag d. 29. oktober kl. 17: Halloweengudstjeneste. Kom gerne udklædt, når sognepræst Line Bjørn Hansen lader halloween-uhyggen flytte med ind i kirken. Det sker til en afskyelig børnegudstjeneste, hvor kirken er fuld af væmmelige edderkopper, lodne flagermus og græskarhoveder med spidse tænder.


Fortællinger og sange handler om frygt og mod, tro og håb, ondt og godt. Husum og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor synger med, ledet af Christina Schimmell Rindorf.
Efter gudstjenesten er der gyserløb i kirkens mørke kælder for de allermodigste – og fællesspisning. Det er gratis og uden tilmelding.

Onsdag d. 30. oktober kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue