Husum og Husumvold Kirker den 26. marts-3. april

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 28. marts kl. 9-10: Morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal. Kom og syng med – det gør glad! Det er sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, der leder morgensangen denne torsdag.

 Torsdag d. 28. marts kl. 10-12: Syng og dans med din baby! Babysalmesang i Husum Kirke er for babyer på 0-9 mdr. og deres voksne, og denne mandag starter nyt hold. Det er sang, bevægelse, nærvær og fællesskab. Holdet ledes af organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup. Sognepræst Bettina Birk Jensen er også med. Det er GRATIS, men husk tilmelding på www.husumkirke.dk. Der er begrænset antal pladser.

Torsdag d. 28. marts kl. 17: Ord & Musik for børn i Husum Kirke – Mariæ Bebudelse. Forårets Ord & Musik arrangement for børn og barnlige sjæle byder på et herligt gensyn med Jens Jødal og Kirketeatret, der også i 2018 besøgte Husum og Husumvold Kirkers Ord & Musik for børn med forestillingen om den barmhjertige samaritaner.

Denne gang genfortæller han historien om Mariæ Bebudelse. Forestillingen er særligt velegnet for aldergruppen 3-5 år, men andre kan også være med. Bagefter er der fællesspisning – spaghetti og kødsovs.

Ord & Musik er en fælles arrangementsrække, hvor Husum & Husumvold Kirker sammen udforsker ord og toner. Det er gratis og uden tilmelding.

Søndag d. 31. marts kl. 10.30: Højmesse – ER DER MON NOK? Kom til højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag d. 2. april kl. 19: Aftengudstjeneste – TRÆDESTEN. Aftengudstjenesten er ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Onsdag d. 3. april kl. 10-12: Onsdagscafé – Ud & Se. Så er det atter tid at sætte vækkeuret, finde vandresko og rejsekort frem og tage UD & SE. Fra april flyttes tiden til kl. 10 – og så er det afsted, ud i foråret. Formiddagen starter med kaffe og introduktion til dagens destination i mødesalen kl. 10, og kl. ca. 10.30 er der afgang med 350S, 5C eller 22 til et spændende sted. Det er gratis og uden tilmelding.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 27. marts kl. 10-12:

Husumvold Kirke slår dørene op for onsdagens legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 Fredag d. 29. marts kl. 10-12: Morgenandagt og Fredagsmøde – Evangeliet på gyngende grund. Kom med en orlogspræst/feltpræst på arbejde, til vands, til lands og enkelte gange i luften. Hør sognepræst Henning Nielsen fortælle om sit liv som præst i Søværnet.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Formiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og morgenbrød.

Kaffe og brød koster 10 kr.

Mandag d. 1. april kl. 10-12: Babysalmesang – nyt hold. Nærvær, musik og bevægelse – babysalmesang i Husumvold Kirke er et gratis tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer, sang og musikalske sanglege.

Bagefter er der kaffe, frugt, hygge og snak med de andre voksne og deres babyer. Birthe Karlsson, pædagog og babysalmesangsinstruktør, leder holdet.

Tilmelding til det nye hold sker på www.husumvoldkirke.dk. Der er enkelte ledige pladser.

Tirsdag d. 2. april kl. 17: Spaghettigudstjeneste – det handler om påske. En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er gudstjeneste, kirke og kristendom i børnehøjde, når sognepræst Line Bjørn Hansen

fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger sammen med familierne under gudstjenesten. Bagefter er der fællesspisning – med spaghetti og kødsovs på menuen. Alle er velkomne, det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Onsdag d. 3. april kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.