Husum og Husumvold Kirker den 28. maj - 5. juni

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 28. maj kl. 10: Pinsegudstjeneste for børnehavebørn. Sognepræst Iben Hornshøj Sørensen inviterer til gudstjeneste for menighedsbørnehaven, andre børnehavebørn og andre interesserede.

Der rundes af med saft i mødesalen.

Onsdag d. 29. maj kl. 10-12: Café SAMMEN – Kom og vær med i Husum Kirkes nye fællesskab. Der er plads til at være kreativ, spille spil eller drøfte avisen over en kop kaffe.


Caféen er åben for alle, og der lægges vægt på, at fællesskabet er båret af en hyggelig stemning. Caféen er stadig ny og derfor vil kirken gerne høre om dine ønsker til Caféen og hvad du har lyst til at lave i et nyt og hyggeligt fællesskab. Medbring gerne dine kreative sysler – og invitér gerne en ven/veninde/nabo med 🙂 Det er helt gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 30. maj Kristi himmelfartsdag kl. 10.30: FJERN-SYN og NÆR-SYN – Højmesse i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bagefter er der kaffe og snak i mødesalen.

Søndag d. 2. juni kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bliv endelig til kaffe og hygge i mødesalen bagefter.

Mandag d. 3. juni kl. 17.15: Husum & Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor runder sæsonen af og går på sommerferie med en koncert i Husum Kirke, hvor alle er velkomne til at komme og høre korene synge. Korene ledes af Christina Schimmell Rindorf. Sangglade børn kan tilmeldes til korene på www.husumkirke.dk og www.husumvoldkirke.dk . Her kan I også finde mere information om begge kor.

Tirsdag d. 4. juni kl. 19: ALT FORANDRES HER. Denne tirsdags aftengudstjeneste i Husum Kirke er en meditationsgudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bagefter er der kaffe og snak i mødesalen. Glemmer du, hvornår der er aftengudstjeneste i Husum Kirke? Så kan du nu tilmelde dig en sms-service på www.husumkirke.dk

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 29. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Torsdag d. 30. maj Kristi himmelfartsdag kl. 10.00: Jazzhøjmesse med brunch. Igen i år fyldes højmessen i Husumvold Kirke Kristi himmelfartsdag med stemningsfulde jazztoner.

Højmessens forløb bevares, mens salmer og anden musik arrangeres og akkompagneres af dygtige jazzmusikere: Jakob Lundbak (saxofon), Jakob Roland (kontrabas), Janus Rønn Lind (klaver) og Anna Mose (sang). Efter højmessen er der brunch. Det er gratis og uden tilmelding.

Onsdag d. 5. juni kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.