Husum- og Husumvold kirker den 28. november - 5. december

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 29. november kl. 9-10: Morgensang og andagt i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Torsdag den 29. november kl. 17: Gud & Gaffel – ADVENT. Sognepræst Bettina Birk Jensen holder sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle.

Denne gang, på trappen til december og den søde forventningsfulde juletid, skal det handle om advent. Det er gudstjeneste på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Og det er fællesspisning og hygge. Alt sammen helt gratis og uden tilmelding.

Lørdag den 1. december kl. 10-12: Musikalsk Legestue i Husum Kirke. Den første lørdag i måneden kl. 10.00-12.00 slås kirkedørene op, så de 1-4-årige kan synge, danse, spille musik og lege sammen med deres voksne. Organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup slår tonen an, og formiddagen rundes af med brød, frugt, te, kaffe, fri leg og snak.

Der er nu igen blevet plads til nye familier på holdet. Tilmelding sker på www.husumkirke.dk. Legestuen er gratis. Har du plads på holdet, bedes du også tilmelde dig de enkelte lørdage senest fredag til Kirsten (kontaktoplysninger findes på www.husumkirke.dk).

Søndag den 2. december kl. 10.30: Højmesse 1. søndag i advent – Husum Kirkes Voksenkor synger til højmessen denne første søndag i advent – og det første lys i adventskransen tændes. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Søndag den 2. december kl. 15: FDF-gudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Tirsdag den 4. december kl. 19: De 9 læsninger – Husum Kirke tager forskud på julen med den traditionsrige gudstjeneste ”De 9 læsninger”, hvor Bibelens frelsesdrama belyses gennem ni skønsomt udvalgte bibeltekster, garneret med smukke salmer. Voksenkoret synger under ledelse af Kirsten Thorup, og tjenesten forrettes af sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Aftenen rundes af med kaffe og kage.

Onsdag den 5. december kl. 14-16: Onsdagscafé med advent og SURPRISE. Onsdagscaféen er fællesskab og gode snakke krydret med vedkommende og spændende indslag.

Denne onsdag med en overraskelse med julelyd. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Eftermiddagen er gratis og uden tilmelding.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Torsdag den 29. november kl. 18: Forventningsgudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Advent er forventningstid, hvor det meste handler om, at julen nærmer sig.

       Tilmelding til fællesspisning er lukket.

Søndag den 2. december kl. 10: Kom i julestemning til højmessen 1. søndag i advent i Husumvold Kirke. De modige konfirmander hjælper til, og Dansk Vandrelaugs Sangkor, som øver i kirken, synger med og giver med deres stemmer og humør ekstra kraft til juleglæden, når sognepræsterne Stig Boel og Line Bjørn Hansen holder gudstjeneste.

Bagefter er der æbleskiver, saftevand og kaffe til alle.

Onsdag den 5. december kl. 10-12: Gerd og Birte og Husumvold Kirkes legestue runder sæsonen af med leg og julehygge for børn og voksne. Det koster 5 kr. pr. familie.

 

Darren-coleshill (Gud & Gaffel, advent, i Husum, foto: Darren Coleshill)
Sangogbevægelse (Musikalsk Legestue i Husum, illustrator: Josephine Kyhn)
christmas-19 (Onsdagscafé med surprise i Husum, foto: Pixabay)
bubble (forventningsgudstjeneste i Husumvold, foto: Pixabay)-
D-a-v-i-d-s-o-n-l-u-n-a (Højemessen 1. søndag i advent i Husumvold, foto: Davidson Luna)