Husum og Husumvold Kirker den 30. april - 8. maj

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 1. maj kl. 10-12: Café Sammen – Kom og vær med i Husum Kirkes nye fællesskab. Der er plads til at være kreativ, spille spil eller drøfte avisen over en kop kaffe.
Caféen er åben for alle, og der lægges vægt på, at fællesskabet er båret af en hyggelig stemning. Caféen er stadig ny og derfor vil kirken gerne høre om dine ønsker til Caféen og hvad du har lyst til at lave i et nyt og hyggeligt fællesskab. Medbring gerne dine kreative sysler – og invitér gerne en ven/veninde/nabo med 🙂 Det er helt gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 2. maj kl. 9-10: Morgensang og andagt, fællesskab og glæde. Kom med! Vi mødes til sang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal hver torsdag. Kirkens sognepræster leder på skift morgensangen. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 2. maj kl. 19: Koncert – Kærlighed til kammermusik. Under mottoet kærlighed til kammermusik har violinisten Benedikte Damgaard og pianisten Emil Gryesten sat sig for at formidle de uendelige muligheder for musikalsk sammenspil, der åbner sig i den musik, der er skabt for klaver- og violinduo.

De to unge musikere, der allerede har hjemtaget flere internationale priser og har turneret
så fjernt som i Vietnam, spiller ved denne koncert musik af bl.a. Beethoven og Richard Strauss. Fri entré.

Søndag d. 5. maj kl. 10.30: BEFRIELSE – højmesse ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Mandag d. 6. maj kl. 16.30-17.30: Musik og fællesskab i Husum & Husumvold Kirkers Børnekor. Det er sjovt at synge i kor. Børnene lærer at skabe musik sammen med andre, lytte til hinanden, læse lidt noder, synge rent og bruge stemmen rigtigt. Børnekoret for 2.-5. klasse øver om mandagen kl. 16.30-17.30 i Husum Kirke. Korleder er Christina Schimmell Rindorf. Koret optræder ved forskellige lejligheder i løbet af året, bl.a. ved juletræstænding i Husum Bypark og til familiegudstjeneste med Lucia i Husum Kirke.
Det er gratis at være med i koret – grib chancen og lad sangglade børn starte i koret her efter påskeferien. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk og www.husumkirke.dk Her kan du også læse mere om korene.

Tirsdag d. 7. maj kl. 19: Aftengudstjeneste – EN TORN I ØJET. Tirsdagens aftengudstjeneste er ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 1. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Fredag d. 3. maj kl. 10-12: Cecilie Nielsen – om at formidle historie. I kender hende som DRs vært på programmer som ”Guld i Købstæderne”, ”1000 års tro”, og ”Ekspeditionen – På sporet af Vitus Bering”. Men vidste I også, at Cecilie Nielsen selv arbejder med produktionen af de historiske TV-dokumentarer, hun er vært på? Kom og få et spændende indblik i hendes arbejde ved Husumvold Kirkes Fredagsmøde.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Som altid indledes Fredagsmødet med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og morgenbrød. Ved sognepræst Lise Mortensen.

Onsdag d. 8. maj kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Onsdag d. 8. maj kl. 16.30-17.30: Husum & Husumvold Kirkers Spirekor. Det er sjovt at synge i kor. Her lærer børnene at skabe musik sammen med andre, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt. Spirekoret for 0.-1. klasse øver om onsdagen kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke. Korleder er Christina Schimmell Rindorf. Som Børnekoret optræder også Spirekoret optræder ved forskellige lejligheder i løbet af året, bl.a. ved juletræstænding i Husum Bypark og til familiegudstjeneste med Lucia i Husum Kirke.
Det er gratis at være med, så grib chancen og lad sangglade børn starte op her efter påskeferien. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk og www.husumkirke.dk Her kan du også læse mere om korene.

Onsdag d. 8. maj kl. 18: FORÅRSKONCERT med DVL SANGKORET ved dirigent Bjarne Kiel. Kom og vær med til at hylde foråret sammen med Dansk Vandrelaugs Sangkor. Efter koncerten vil alle blive indbudt til hygge og snak henover en kop kaffe med lidt sødt til. Aftenen er gratis.