Husum og Husumvold Kirker den 31. december - 8. januar

Husum Kirke meddeler:

Nytårsdag onsdag d. 1. januar kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bagefter ønskes der godt nytår med kransekage.

Torsdag d. 2. januar kl. 9-10: Morgenandagt – der er fællesskab, sang og morgenbrød, når Husum Kirke inviterer til morgenandagt. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Mandag d. 6. januar kl. 16-17 og kl. 17.15-18.15: MUSIK, FÆLLESSKAB OG NYE VENNER – Husum og Husumvold Kirkers Børne- og Juniorkor (2.-4. klasse og 5.-9. klasse) starter sæsonen op og har plads til endnu flere sangglade børn!

Det er gratis at være med i korene, og der er ingen optagelsesprøve. Det er er glæden ved sangen og musikken, der er i centrum. Sammen med korleder Christina Schimmell Rindorf lærer børnene at skabe musik sammen, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt.

Børnekoret for 2.-4. klasse øver mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke.

Juniorkoret for 5.-9. klasse øver mandage kl. 17.15-18.15 i Husum Kirke.

For mere info og tilmelding se www.husumkirke.dk og www.husumvoldkirke.dk

Tirsdag d. 7. januar kl. 19: Aftensang – tid til ro og eftertænksomhed.

Hellige trekongers lys

Årets første aftensang i Husum Kirke bliver med helligtrekonger som tema ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Onsdag d. 8. januar kl. 14-16: Storyteller salon. Husum Kirkes onsdagstræf får besøg af storyteller Marianne Kabakci, der deler ud af sine hjertevarme, sjove og vedkommende historier.

Husum Kirkes Onsdagstræf er fællesskab, foredrag, sang og gode snakke. Det er gratis og uden tilmelding.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Nytårsdag onsdag d. 1. januar kl. 14.00: Højmesse ved sognepræst Stig Boel. Bagefter ønskes der et glædeligt nyt år med bobler og kransekage.

Tirsdag d. 7. januar kl. 17: Spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke. Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer, sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf, til gudstjeneste i børnehøjde.

Bagefter er der spaghetti og kødsovs. Det er gratis og uden tilmelding.

Onsdag d. 8. januar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg.

Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Onsdag d. 8. januar kl. 16.30-17.30: MUSIK, FÆLLESSKAB OG NYE VENNER – Husum og Husumvold Kirkers Spirekor for 0.-1. klasse starter sæsonen op og har plads til endnu flere sangglade børn! Det er gratis at være med i koret, og der er ingen optagelsesprøve. Det er er glæden ved sangen og musikken, der er i centrum. Sammen med korleder Christina Schimmell Rindorf lærer børnene at skabe musik sammen, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt.

Spirekoret (0.-1. klasse) øver onsdage kl.16.30-17.30 i Husumvold Kirke.

For mere info og tilmelding se www.husumkirke.dk og www.husumvoldkirke.dk