Husum- og Husumvold Kirker den 4. - 12. juni

Husum Kirke 

Torsdag d. 4/6 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Søndag d. 7/6 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag d. 9/6 kl. 10-11: Drop-ind til fællessang i ANX’et, der lige nu er flyttet til kirkerummet i Husum Kirke, da der så bedre kan holdes afstand ved sang. Fællessang i ANX’et er fællesskab, hygge og en hel masse sang. Ved roret står Kirsten Thorup. Det koster ikke noget at droppe ind og synge med. KOM!

Tirsdag d. 9/6 kl. 19: Orienteringsmøde / Menighedsrådsvalg 2020. Kirkerne er åbne igen – og det samme er vejen frem mod menighedsrådsvalget i september. Vær med, når Husum Kirke inviterer til orienteringsmøde.

Her kan du høre om menighedsrådets arbejde og om mulighederne for at stille op til menighedsrådsvalget i september.

Torsdag d. 11/6 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Kom med på en gåtur eller få en kop kaffe og en snak i solen ved Husum Kirke. Der er plads til 4 deltagere på en gåtur og til 9 deltagere til en udendørs snak. Dag og tidspunkt vil afhænge af vejrudsigten. På gåture deltager sognepræst, Iben Hornshøj Sørensen. Kontakt Maria på telefon 21 18 13 04 for tilmelding eller mere info.

 

Husumvold Kirke

 

Søndag d. 7/6 kl. 10.00: Højmesse trinitatis søndag ved sognepræst Lise Mortensen. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.40.

Fredag d. 12/6 kl. 14-16: Andagt ved sognepræst Lise Mortensen og Fredagsmøde / om Sibelius og Finlands fødsel som selvstændig nation, ved Lau Frederiksen. I Husumvold Kirke glæder de sig til igen at invitere indenfor til andagt og fredagsmøde.

For at blive ved med at passe på hinanden, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer andagt og Fredagsmøde på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Der vil være kaffe og brød, som koster 10 kr.