Husum og Husumvold Kirker den 5. -13. februar

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 5. februar kl. 19: Aftengudstjeneste – kyndelmisse.

Ved sognepræst Bettina Birk Jensen, som denne tirsdag aften bidrages af hendes konfirmander.

Onsdag d. 6. februar kl. 14-16: Onsdagscafé – vi må desværre aflyse Døvepræst i døves verden ved Marie-Louise Bork Winther. Men fortvivl ikke! Onsdagscaféen er åben, og der er kaffe på kanden – så kom endelig! Her er hygge, fællesskab og gode samtaler. Onsdagscaféen er gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 7. januar kl. 9-10: Morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal – kom og syng med! Denne torsdag ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

 

Søndag d. 10. februar kl. 10.30: AT SE BAG SLØRET – kom til højmesse ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

 

Tirsdag d. 12. februar kl. 10-12: Fællessang i ANX’et – drop-ind og syng med!

Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup.

 

Husumvold Kirke

Tirsdag d. 5. februar kl. 17: Spaghettigudstjeneste – om den barmhjertige samaritaner. En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede.

Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når sognepræst Line Bjørn Hansen fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med. Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs.

Onsdag d. 6. februar kl. 10-12: Legestue i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Mandag d. 11. februar kl. 10-12: Babysalmesang i Husumvold Kirke – du og din baby kan stadig nå med! Babysalmesang i Husumvold Kirke er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Det er sang, musik, bevægelse – og nærvær.

Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Babysalmesangen varer ca. 45 minutter, og bagefter er der mulighed for at blive til en kop kaffe, lidt frugt og en snak med de andre forældre. Husk tilmelding til holdet på www.husumvoldkirke.dk.

Tirsdag d. 12. februar kl. 17: Husumvold Kirke inviterer til lysgudstjeneste.

Nu vender vinteren, og vi går mod lysere tider. Kom og vær med til at fejre lysets komme med en lysgudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Maria Lundbak (obo) og Mikkel Nørgaard (klarinet) spiller, akkompagneret af organist Eva Maria Jensen. Efter gudstjenesten er der suppe at varme sig på, og det er ganske gratis.

Onsdag d. 13. februar kl. 10-12: Legestue i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.