Husum og Husumvold Kirker den 6. november -14. november

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 6. november kl. 19: Allehelgen mindegudstjeneste. Vi mindes i fællesskab vores døde. Der bliver sat ord og toner på dét at have mistet.

        Allehelgen mindegudstjeneste i Husum Kirke

På savn, sorg og ensomhed, men også på glæde og taknemmelighed. Man kan tænde et lys for den eller dem, man særligt tænker på. Gudstjenesten er ved kirkens 3 præster.

Efter gudstjenesten vil der være kaffe, et glas rødvin, brød og ost.

Onsdag den 7. november kl. 13-15: Sorggruppen starter i Husum Kirke. Det er svært at miste et menneske, der har haft betydning i ens liv. Ofte er der mange omkring én de første dage og måske uger efter, at man har mistet. Men der kan komme en tid, hvor man føler sig alene med sorgen. Her viser erfaringen, at det kan være en stor hjælp at være med i en sorggruppe, hvor man fortæller, lytter til hinanden og støtter hinanden.

        Sorggruppen starter i Husum Kirke

Derfor giver Husum Kirke mulighed for at være sammen med andre, der oplever det samme. Et forløb i sorggruppen begynder med en indledende samtale med en af lederne omkring tabet og forløbet i sorggruppen. Gruppen mødes hver anden onsdag kl. 13-15. Således følger gruppen hinanden gennem hele forløbet.

Erfaringen viser, at det er gavnligt at vente til mindst tre måneder efter tabet, før man begynder i en sorggruppe.

Annalise Christensen, der har ledet sorggruppen gennem mere end 20 år, er uddannet i sorgarbejde hos de Samvirkende Menighedsplejer og certificeret HR coach. Bettina Birk Jensen er sognepræst ved Husum Kirke.

Onsdag den 7. november kl. 14-16: Onsdagscafé – her er fællesskab og gode samtaler krydret med spændende og vedkommende indslag. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Gratis og uden tilmelding.

Torsdag den 8. november kl. 9-10: Morgensang og andagt i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Tirsdag den 13. november kl. 10-12: Fællessang i ANX’et – Drop-ind til fællessang i annekset. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup. Det er ganske gratis.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 7. november kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue – der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Gerd og Birte står klar med hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, når børn og voksne mødes til hygge, sang og en masse leg. Det koster 5 kr. pr. familie.

Fredag den 9. november kl. 10-12: Andagt og Fredagsmøde – om H. C. Andersen og kristendom. Bliv klogere på H. C. Andersens forhold til den kristne tro, når sognepræst Bruno Rasmussen fortæller.

     Om H-C. Andersen og kristendom

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og morgenbrød.  Ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Det er gratis og uden tilmelding. Brød, kaffe og te koster 10 kr.

Tirsdag den 13. november kl. 17: Spaghettigudstjeneste – gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når sognepræst Line Bjørn Hansen fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det.

            Og så er der Spaghettigudstjeneste

Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis og uden tilmelding.

Onsdag den 14. november kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue – Gerd og Birte slår også denne onsdag dørene op for legeglade børn og deres voksne. De sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe, og glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.