Husum og Husumvold Kirker den 7. – 15. januar

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 7. januar kl. 19: Aftensang – tid til ro og eftertænksomhed.

Hellige trekongers lys

Årets første aftensang i Husum Kirke bliver med helligtrekonger som tema ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Onsdag d. 8. januar kl. 14-16: Storytellersalon. Husum Kirkes onsdagstræf får besøg af storyteller Marianne Kabakci, der deler ud af sine hjertevarme, sjove og vedkommende historier.

Husum Kirkes Onsdagstræf er fællesskab, foredrag, sang og gode snakke. Det er gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 9. januar kl. 9: Kom til morgenandagt i Husum Kirke! Det er fællesskab, andagt og sang.

Der rundes af med morgenbrød. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Fredag d. 10. januar kl. 10-12: Husum Kirkes Café SAMMEN starter op igen om fredagen i det nye år. Kom forbi til en kop kaffe, lidt brød, en snak, et kortspil eller dagens avis.
Alle er velkomne – og du kan komme forbi kort eller bliver i hele åbningstiden.

Mandag d. 13. januar kl. 14-15.30: Tal dansk-caféen i Husum Kirke flytter også mødedagen, så fremover kan i øve dansk i samtale med andre om mandagen. Nogle af har boet i Danmark i kort tid og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på små ture, andre gange hygge i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Tirsdag d. 14. januar kl. 10-12: Drop ind til fællessang i ANX’et i Husum Kirke. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 7. januar kl. 17: Spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke. Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer, sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf, til gudstjeneste i børnehøjde.

Bagefter er der spaghetti og kødsovs. Det er gratis og uden tilmelding.

Onsdag d. 8. januar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Onsdag d. 8. januar kl. 16.30-17.30: MUSIK, FÆLLESSKAB OG NYE VENNER – Husum og Husumvold Kirkers Spirekor for 0.-1. klasse starter sæsonen op og har plads til endnu flere sangglade børn! Det er gratis at være med i koret, og der er ingen optagelsesprøve. Det er er glæden ved sangen og musikken, der er i centrum. Sammen med korleder Christina Schimmell Rindorf lærer børnene at skabe musik sammen, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt.

Spirekoret (0.-1. klasse) øver onsdage kl.16.30-17.30 i Husumvold Kirke.

For mere info og tilmelding se www.husumkirke.dk og www.husumvoldkirke.dk

Onsdag d. 15. januar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg.

Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.