Husum - og Husumvold Kirker til og med 31. oktober

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 25. oktober kl. 9-10: Morgensang og andagt i Husum Kirke ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Torsdag den 25. oktober kl. 17: Den Lamme i Kapernaum – Gud & Gaffel. Gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang.

Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Det er gratis og uden tilmelding.

Søndag den 28. oktober kl. 16: Ord & Musik i Husum Kirke – Come away, death. Her tæt på Allehelgen: Dødens mysterium, som engelske poeter og komponister modigt har givet den udtryk; fra den ultimative tragedie til galgenhumor og vanvidsscener og fra den største sorg til døden som en velkommen udfrier. Pianisten Mattias Branner og sangerne Charlotte Haugaard, Nanna Ipsen og Lau Frederiksen formidler toner af bl.a. Henry Purcell, Gerald Finzi og Benjamin Britten.

Fri entré. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husum og Husumvold Kirker.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 23. oktober kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue – Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

Lørdag den 27. oktober kl. 12-16: Kom til høstmarked i Husumvold Kirke! Her er både restaurant, tombola, julegavebod og boder for børnene. Det er dagen, hvor gamle sognebeboere mødes, mens nye kommer til. Og dagen, hvor du har chancen for et fund på det store loppemarked i kælderen.

Spejderne modtager meget gerne genbrugslopper. Overskuddet fra salget går til kirkens arbejde for børn, unge og ældre. Hvis du har lyst til at give en hånd med eller har spørgsmål til høstmarkedet, kan du kontakte Morten Fog Jensen på tlf. 4095 0400 og fog.jensen@mail.dk.

Tirsdag den 30. oktober kl. 17: Kom gerne udklædt, når sognepræst Line Bjørn Hansen lader halloween-uhyggen flytte med ind i kirken. Det sker til en afskyelig børnegudstjeneste, hvor kirken er fuld af væmmelige edderkopper, lodne flagermus og græskarhoveder med spidse tænder. Fortællinger og sange handler om frygt og mod, tro og håb, ondt og godt.

Husum og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor synger med, ledet af Christina Schimmell Rindorf. Efter gudstjenesten er der gyserløb i kirkens mørke kælder for de allermodigste – og fællesspisning. Gratis og uden tilmelding.

Onsdag den 31. oktober kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue – Der er legestue i Husumvold Kirke hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.