Husum og Husumvold Kirker til og med den 24. oktober

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 18. oktober kl. 9-10: I Husum Kirke er der morgensang og andagt hver torsdag – også i skolernes efterårsferie. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 17. oktober kl. 10-12: Husumvold Kirkes legestue er også åben i skolernes efterårsferie – så kom og vær med! Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie.

Fredag den 19. oktober kl. 10-12: Andagt og Fredagsmøde – Højskolesange – om krig, frihed og fred. Fredagens formiddag med højskolesange følger tråden fra tidligere og kommende arrangementer, der markerer 100-året for Første Verdenskrigs afslutning og 75-året for danske jøders flugt til Sverige. Baryton Lau Frederiksen, bas Nicolai Elsberg og organist Eva Maria Jensen synger og spiller for jer – og sammen med jer!

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Formiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 10.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og morgenbrød. Kaffe/te og brød kaster 10 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.

Søndag den 21. oktober kl. 10: Korhøjmesse med toner fra Grønland – og brunch. Husumvold Kirke inviterer igen til musikalsk højmesse med efterfølgende brunch, når Erinarsoqatigiit (Koret Sarpik) kommer på besøg.

Sarpik betyder hvalhale på grønlandsk. Og koret, der ledes af Karen Marie Nielsen, vil fylde højmessen med skønne grønlandske toner denne søndag.

Onsdag den 24. oktober kl. 10-12: Er der atter legestue i Husumvold Kirke.