Husum og Husumvold Kirker til og med onsdag den 10. april

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 3. april kl. 10-12: Onsdagscafé – Ud & Se. Så er det atter tid at sætte vækkeuret, finde vandresko og rejsekort frem og tage UD & SE. Fra april flyttes Onsdagscaféens mødetid til kl. 10 – og så er det afsted, ud i foråret.

Formiddagen starter med kaffe og introduktion til dagens destination i mødesalen kl. 10, og kl. ca. 10.30 er der afgang med 350S, 5C eller 22 til et spændende sted. Destinationen på denne første tur sættes efter vejrudsigten. Det er gratis og uden tilmelding.

Torsdag d. 4. april kl. 9-10: Morgensang, andagt og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal. Kom og syng med – det er fællesskab, og det gør glad! Sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby leder morgensangen denne torsdag.

Torsdag d. 4. april kl. 10-12: Syng og dans med din baby! Babysalmesang i Husum Kirke er for babyer på 0-9 mdr. og deres voksne. Det er sang, bevægelse, nærvær og fællesskab. Holdet ledes af organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup. Sognepræst Bettina Birk Jensen er også med. Det er GRATIS, men husk tilmelding på www.husumkirke.dk. Der er fortsat enkelte pladser på holdet.

Lørdag d. 6. april kl. 10-12: Musikalsk Legestue. Første lørdag i måneden kl. 10.00-12.00 slår Husum Kirke dørene op, så de 1-4-årige kan synge, danse, spille musik og lege sammen med deres voksne. Organist, korleder og musikpædagog Kirsten Thorup slår tonen an. Formiddagen rundes af med brød, frugt, te, kaffe, fri leg og snak.

Legestuen er gratis, og tilmelding sker på www.husumkirke.dk. Aktuelt er holdet fuldt, men det er muligt at komme på venteliste. Har du plads på holdet, bedes du tilmelde dig de enkelte lørdage senest fredag til Kirsten. Venteliste samt Kirstens kontaktoplysninger findes på www.husumkirke.dk.

Søndag d. 7. april kl. 10.30: Højmesse – MARIÆ BEBUDELSE – MELLEM HIMMEL OG JORD. Kom til højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Tirsdag d. 9. april kl. 10-12: Drop-ind til Fællessang i ANX’et! I Husum Kirke kan du mødes med andre sangglade til herlig og opløftende fællessang den anden tirsdag i måneden kl. 10.00-12.00. Her er kaffe, te, hygge og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup. Det er ganske gratis.

Tirsdag d. 9. april kl. 16-17: Børnehavekorkoncert. De ældste børn i Husum Menighedsbørnehave synger kor i kirken. Det er Christina Schimmell Rindorf, der leder børnehavekoret. Til koncerterne synger børnene et udvalg af de salmer og sange, de har lært, for forældre og andre interesserede – om tryllende hekse, en abe, der ikke vil gå i skole, og om stjerner og julens klokker.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 3. april kl. 10-12:

Husumvold Kirke slår dørene op for onsdagens legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Torsdag d. 4. april kl. 17-18: Børnehavekorkoncert. De ældste børn i Husumvold Menighedsbørnehave synger kor i kirken. Det er Christina Schimmell Rindorf, der leder børnehavekoret.

Til koncerten synger børnene et udvalg af de salmer og sange, de har lært, for forældre og andre interesserede – om tryllende hekse, en abe, der ikke vil gå i skole, og om stjerner og julens klokker.

Onsdag d. 10. april kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg.

Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.