Husumvold Kirke har vokseværk og går i gang med udvidelse

Man studser lidt, når man kører forbi Husumvold Kirke og så ser dette syn. Et midlertidigt opstillet kontoranneks som ikke ligefrem pynter den ellers smukke facade. Men rolig nu – den er ikke permanent. 

Netavisen måtte lige bore lidt i årsagen til dennes tilstedeværelse, og vi fik derfor en lille snak med kirkens præst Line Bjørn Hansen.

         Line Bjørn Hansen – Husumvold Kirke udvider

– Vi bygger simpelthen ud, da vi efterhånden mangler plads til alle de aktiviteter, vi har i kirken, fortæller hun. – Derfor har vi midlertidigt fået stillet annekset op, da vi også har for lidt kontorplads. Men det kan heldigvis ikke ses inde fra kirkerummet. Det at udvide her i kirken kræver en grundig proces, og det skal igennem alle instanser. Selve kirkerummet bevares intakt, men våbenhuset udvides, og det betyder, at atriumgården inddrages. Udvidelsen sker bag til – altså ved parkeringsarealet, så kirkens udseende vil være uforandret. Går alt glat, er det vores håb, at det hele kan stå færdigt til 1. søndag i advent næste år, men så skal alt også gå lige efter planen, slutter Line Bjørn Hansen.