Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 11-12

Husum Kirke meddeler:

– Tirsdag den 13. marts kl. 10-12: Drop ind til fællessang i ANX’et. Man bliver glad af at synge! Både udvikling af stemmerne og det sociale prioriteres, når Kirsten Thorup den anden tirsdag i hver måned kl. 10.00-12.00 slår tonen an. Gratis.

– Torsdag den 15. marts kl. 9-10:  Morgensang i Husum Kirke – få en rigtig god start på dagen med fælles morgensang, kaffe og morgenbrød. Alle er velkomne! Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

– Torsdag den 15. marts kl. 19: Konfirmation – infomøde og indskrivning. Vil du gå til præst, konfirmeres—eller bare høre mere om det? Så kom til infomøde med indskrivning i Husum Kirke.

         Konfirmation – infomøde og indskrivning.  

Sognepræsterne Bettina Birk Jensen og Iben Hornshøj Sørensen fra Husum Kirke og Line Bjørn Hansen og Stig Boel fra Husumvold Kirke vil være tilstede. Aftenen begynder med en kort gudstjeneste. Bagefter vil der være info, mulighed for spørgsmål og indskrivning. (Der er infomøde og indskrivning i Husumvold Kirke lørdag den 17. marts kl. 13).

Søndag den 18. marts kl. 16: Mariaaspekter – Her, Mariæ bebudelsesdag, synger Husum Kirkes Motetkor sange, der knytter sig til Jesus’ moder, og Frank Jarlsfelt spiller Marcel Duprés orgelstykke Offrande à la Vierge.

        Mariaaspekter – Mariæ bebudelsesdag

Mellem musikstykkerne reflekterer Børge Rossing over Marias liv og betydning. Fri entré. 

Tirsdag den 20. marts kl. 10: Børnehavegudstjeneste – kom og vær med!

Tirsdag den 20. marts kl. 19: Aftengudstjeneste ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 14. marts kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.

Fredag den 16. marts kl. 14-16: Ligheder og forskelle mellem islam og kristendommen. Forfatter og debattør Aminah Tønnsen, der selv er muslim, deler ud af sin viden og gør os endnu klogere. Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage. 

Lørdag den 17. marts kl. 13:  Konfirmation – infomøde og indskrivning. Vil du gå til præst, konfirmeres—eller bare høre mere om det? Så kom til infomøde med indskrivning i Husumvold Kirke.

          Konfirmation – infomøde og indskrivning.                    

Sognepræsterne Line Bjørn Hansen og Stig Boel fra Husumvold Kirke og  Bettina Birk Jensen og Iben Hornshøj Sørensen fra Husum Kirke vil være tilstede. Dagen begynder med en kort gudstjeneste. Bagefter vil der være info, mulighed for spørgsmål og indskrivning. (Der er infomøde og indskrivning i Husum Kirke torsdag den 15. marts kl. 19).

Søndag den 18. marts kl. 16: Swe Dames synger Maria. Her på Mariæ bebudelsesdag synger kvindekoret Swe Dames værker, der cirkler omkring Jomfru Maria, af både ældre og yngre komponister.

       Swe Dames

Der bliver også plads til forårssange af Carl Nielsen. Dirigent er Kasper Beck Hemmingsen. Bliv endelig til et glas vin i menighedslokalet efter koncerten. Fri entré.

Mandag den 19. marts kl. 10-12: Babysalmesang – holdstart. Babysalmesang er et gratis musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer og sange. Bagefter er der kaffe, frugt, hygge og snak med de andre voksne og deres babyer. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com.

Tirsdag den 20. marts kl. 18: Hip hip hip! Kirkens 58-års fødselsdag bliver fejret med en festlig gudstjeneste, hvor kirkens tre præster medvirker.

      Husumvold Kirke fylder 58 år

Husorkestret er også med. Efter gudstjenesten er alle velkomne til spisning, og til at høre kirkens nye menighedsrådsformand fortælle om året, der er gået i kirken, og om menighedsrådets visioner for det nye år. Det koster ikke noget at spise med, men husk at tilmelde dig til kordegnen senest den 13. marts.

– Onsdag den 21. marts kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.