Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 12-13

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 20. marts kl. 10: Børnehavegudstjeneste – kom og vær med!

Tirsdag den 20. marts kl. 19: Aftengudstjeneste ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag den 22. marts kl. 9-10: Morgensang i Husum Kirke – få en rigtig god start på dagen med fælles morgensang, kaffe og morgenbrød. Alle er velkomne! Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag den 22. marts kl. 17: Gud & Gaffel: Mariæ bebudelse – glædelige budskaber. 

Husum Kirke holder gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang.  

Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Gratis og uden tilmelding. 

Lørdag den 24. marts kl. 16: Beethoven#3 –  Den tredje koncert i den unikke serie med Beethovens seks samlede strygekvartetter, spillet af Arild Kvartetten.

Her spilles opus 18 nr. 3 i D dur, opus 74 i Es dur og opus 59 nr. 2 i e mol. Fri entré.

Søndag den 25. marts kl. 10.30: Højmesse og påskefrokost. Husum Kirkes Voksenkor synger denne palmesøndag. Efter højmessen ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen er der påskefrokost.  

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag den 20. marts kl. 18: Hip hip hip! Kirkens 58-års fødselsdag bliver fejret med en festlig gudstjeneste, hvor kirkens tre præster medvirker. Husorkestret er også med. 

Onsdag den 21. marts kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe. 

Torsdag den 22. marts kl. 19: Kirkebio – Fuglene over sundet. Instruktør: Nicolo Donato – 2016

Danmark i oktober 1943. En storstilet redningsaktion for at få danske jøder over Øresund er lige begyndt. Vi følger en lille jødisk familie fra det øjeblik, hvor det går op for dem, at det nu er alvor. En virkelig god dansk film om flugt, mod og handlekraft og om at adlyde Gud mere end menneskelige myndigheder.Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg, og efter filmen er der mulighed for at diskutere det, der gjorde indtryk. Gratis. Øl og vand 10 kr.

Tirsdag den 27. marts kl. 16.30: Musik op til påske. Drop ind i Husumvold kirke og få dig en lille pause. Eva Maria Jensen spiller meditativ orgelmusik ledsaget af billeder på skærmene. Sanger Lau Frederiksen og Maria Lundbak på obo, medvirker.

Der skabes et rum, hvor tankerne kan vandre. Bliv 10 min, bliv en halv time, tænd et lys, taq en kop kaffe – og lad op til dagen og Påsken. Fri entré.