Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 16-17

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 17. april kl. 19: Aftengudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Ved denne aftengudstjeneste medvirker også Nikolajs konfirmander.

Torsdag den 19. april kl. 9-10: Morgensang i Husum Kirke – få en rigtig god start på dagen med fælles morgensang, kaffe og morgenbrød.

Alle er velkomne! Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag den 19. april kl. 17: Gud & Gaffel – Spiregudstjeneste.

 

Husum Kirke holder gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er gratis og uden tilmelding.

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag den 17. april kl. 17: Kom til spaghettigudstjeneste med sognepræst Line Bjørn Hansen.  En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede.

Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når der bliver fortalt bibelhistorier, så børnene kan forstå det.  Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Onsdag den 18. april kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe. 

Torsdag den 19. april kl. 19.30-21: Favntag: Med tro og eksistens.Levende og medrivende kristendomsundervisning for voksne! Det handler om etik og værdier, mening og retning, religion og overbevisning. 

Gennem samtaler, øvelser og opgaver går I sammen på opdagelse i tro, liv og eksistens.Hver gang afsluttes med en kort lysandagt i kirkerummet. Sognepræst Line Bjørn Hansen leder sammen med Evy Carstens undervisningen, der forløber over tre torsdage i Husumvold Kirke kl. 19.30-21.00. 

19. april: INGEN ER FULDKOMMEN – om synd
24. maj: RETFÆRDIGHED – hvor er den henne?
14. juni: BØN – hvordan, hvorfor, for hvem og hvor?

Der vil max være 15 deltagere hver gang. Tilmeld dig til en enkelt dato eller til dem alle på ec2700@outlook.com eller på telefon 2077 5636.

Onsdag den 25. april kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.