Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 21-22

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 31. maj kl. 9-10: Start din torsdag med sang – det giver godt humør! Alle er velkomne til fælles morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag den 31. maj kl. 17: Ord & Musik for børn i Husum Kirke – Den barmhjertige samaritaner. Husum og Husumvold Kirker inviterer børnefamilier og andre interesserede til en eftermiddag med Jens Jødal og Kirketeatret.

I skal opleve en fortælleforestilling om den barmhjertige samaritaner. Den er særligt godt egnet for de 3-5-årige.  Der sluttes af med fællesspisning, og på menuen er spaghetti med kødsovs. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er gratis og uden tilmelding.

Mandag den 4. juni kl. 17: Afslutningskoncert med Husum & Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor.

Kirkenes to dygtige børnekor synger en mindre koncert, og der sluttes af med diplomoverrækkelse.

Onsdag den 6. juni kl. 10: Ud & se med Husum Kirkes Onsdagscafé – turen går til Botanisk Have. Vi mødes i Husum Kirke til kaffe, brød og introduktion til dagens destination kl. 10. Kl. 11 følges vi til bussen. Husk penge til busbilletten, madpakke og vand.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 30. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe. 

Torsdag den 31. maj kl. 17 i Husum Kirke: Ord & Musik for børn – Den barmhjertige samaritaner. (se under Husum Kirke).

Fredag den 1. juni kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – Bliv klogere på Danmarks udsatte boligområder – og på vores naboer i Tingbjerg, når skoleleder fra Tingbjerg Skole, Marco Anders Damgaard, kommer på besøg.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage. Kaffe/kage koster 10 kr.

Lørdag den 2. juni kl. 16: Sangfest!  Ved koncerten optræder Husumvold Kirkes dygtige solosangere: Baryton Lau Frederiksen, bas Nicolai Elsberg og sopran Maria Lundbak, der også spiller obo. I bliver præsenteret for de værker, der er blevet opført i løbet af det sidste halve år ved kirkens højmesser og andre gudstjenester.

I skal høre værker og satser af J. S. Bach, G. F. Händel, W. A. Mozart, Jean Sibelius, Carl Nielsen og Johannes Brahms. Kirkens organist, Eva Maria Jensen, akkompagnerer på orgel og klaver. Nicolais faste akkompagnatør, Chunyu Song, akkompagnerer på klaveret. Der inviteres på et glas vin bagefter. Fri entré.

Tirsdag den 5. juni kl. 19: Gud & Grundlov – Vær med, når Husumvold Kirke sammen med Sherin Khankan sætter religion og demokrati på dagsordenen.
Hvilken rolle skal religioner spille i vestlige demokratier, og hvordan kan vi leve sammen i en verden, hvor ét menneskes ide om et fællesskab er et andet menneskes politiske fængsel? 

Via islamisk feminisme og en reform af muslimers praksis af islam søger Sherin Khankan løsninger på nogle af nutidens mest markante dilemmaer forbundet med troens rolle i moderne demokratier.
Aftenen indledes med en gudstjeneste kl. 19 ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Det er gratis og uden tilmelding.

Onsdag den 6. juni kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe. 

Vedhæftet billeder: Kirketeatret (Ord & Musik for børn i Husum Kirke) – IMG_7954 (Afslutningskoncert i Husum Kirke) – IMG_0150 (Andagt og Fredagsmøde i Husumvold Kirke) – IMG_8133 (Sangfest i Husumvold) – IMG_9807 (Gud & Grundlov i Husumvold).