Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 38/39

Husum Kirke meddeler:

 • Tirsdag d. 3. oktober kl. 10.00-12.00: Kom på barnevognstur med Barselshøjskolen Brønshøj-Husum – fra Husum Kirke til Brønshøj Kirke. I barselshøjskolen Brønshøj-Husum kan barslende forældre med babyer mødes i bedste højskoleånd om tilværelsens små og store sammenhænge.
 • Vi mødes i Husum Kirkes mødesal kl. 10.00.  Det er gratis at være med, men husk tilmelding på: kirkeinfo.husum@gmail.com
 • Tirsdag d. 3. oktober kl. 19.00: Meditationsgudstjeneste – Kirkerummet fyldes med levende lys. Og i stedet for prædiken er der tid til stilhed. Forskellige stationer i kirkerummet kan besøges, du kan tænde lys, skrive en bøn, knæle ved alteret eller modtage en personlig forbøn. Tilrettelagt af sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby i samarbejde med en frivillig arbejdsgruppe i menigheden.
 • Torsdag d. 5. oktober kl. 9: Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød – og en god og hyggelig start på dagen i Husum Kirke. Morgenen slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.
 • Torsdag d. 5. oktober kl. 10-12: Babysalmesang – og der er stadig en ledig pladser. Babysalmesang er for børn på 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby.
 • Det er gratis. Tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com.
 • Lørdag d. 7. oktober kl. 10: Musikalsk Legestue med Kirsten Thorup. Så er det atter blevet den første lørdag i måneden – og altså igen tid til legestue. Hold 1 kl. 10-11 er allerede fyldt op, men der er stadig plads på hold 2 kl. 12-13. I mellemrummet mellem hold 1 og 2 mødes alle til fælleshygge med brød, frugt, te og kaffe. Tilmelding til hold 2 på kirkeinfo.husum@gmail.com
 • Onsdag d. 11. oktober kl. 11: Løvfaldstur med Onsdagsklubben. Den traditionelle efterårsudflugt med Onsdagsklubben går i år til Fredensborg Slotspark. Vær opmørksom på, at tidspunktet er flyttet til om formiddagen! Kl. 11-15. Seneste tilmelding var d. 27. september i Onsdagsklubben. For mere information se www.husumkirke.dk

Husumvold Kirke meddeler:

 • Onsdag d. 4. oktober kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe.
 • Det koster 5 kr. pr. familie at være med. Husumvold Kirke glæder sig sammen med Gerd og Birte til at tage imod både nye og gamle deltagere.
 • Torsdag d. 5. oktober kl. 18.30: Kirke Uden Lange Taler (KULT) – en ungdomsgudstjeneste med en kort prædiken over et emne fra hverdagen, god musik og nadver med Oreos og hindbærbrus. KULT er et samarbejde mellem Husumvold og Husum og ligger på skift i de to kirker – denne gang i Husumvold Kirke. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.
 • Fredag d. 6. oktober kl. 14-16: De første kvindelige præster. På denne uges Fredagsmøde og andagt får Husumvold Kirke besøg af pensioneret sognepræst Lis Bisgaard, der vil fortælle om de første kvindelige præster – hun vil bl.a. komme ind på debatten, da de første blev ordineret i 1948 og trække tråde til senere tiders debatter over kvindelige præster. Fredagsmødet indledes som altid med en andagt – denne gang ved Lis Bisgaard. Det er gratis at være med og kræver ingen tilmelding. Kaffe og kage koster 10 kr.
 • Mandag d. 9. oktober kl. 10-12: Babysalmesang – og der er stadig lidt plads på holdet. Babysalmesang er et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange. Det er gratis, men husk tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com
 • Tirsdag d. 10. oktober kl. 17.00: Ord & Musik for børn med Kirsten og Kirkemusen – en inspirerende musikalsk interiør-guide om livet i kirken og kirken i livet. Af TRIOfabula med Anja Præst Mikkelsen og Tine K. Skau.
 • Forestillingen spænder bredt og er er særligt god for 0.-4. klasse, de ældste børnehavebørn og familier. Efter forestillingen er der fællesspisning. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Ord & Musik for både børn og voksne er et samarbejde mellem Husumvold og Husum Kirker. Det foregår på skift i de to kirker – og denne gang altså i Husumvold Kirke.
 • Onsdag d. 11. oktober kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Vedhæftede billeder:

Barnevognstur med Barselshøjskolen Brønshøj-Husum (IMG-20160927-100614); Babysalmesang i Husum Kirke (IMG_6571); Kirsten og Kirkemusen i Husumvold Kirke; Babysalmesang i Husumvold Kirke (IMG 6684)