Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 38/39

Husum Kirke meddeler:

 • Onsdag d. 27. september kl. 14: Mercy Ships i Onsdagsklubben. Onsdagsklubben er foredrag, udflugt, sang og hygge – garneret med kaffe, te, ostemadder og kage. Denne gang kan I høre en medarbejder fra Mercy Ships Danmark fortælle om arbejdet ombord på hospitalsskibet “Mercy Ships”. Her gives livsforvandlende sundhedsydelser i form af operationer og genoptræning af invalide i udviklingslande. Det koster 20 kr, og tilmelding er ikke nødvendig. Husk endelig også, at det ved denne Onsdagsklub er sidste chance for at tilmelde og betale for den årlige løvfaldstur – som i år kører til Fredensborg Slotspark 11. oktober kl. 11-15. Pris 75 kr. For mere information se www.husumkirke.dk
 • Torsdag d. 28. september kl. 9: Også i denne uge starter torsdagen med sang i Husum Kirke. Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød. Morgenen slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
 • Torsdag d. 28. september kl. 10-12: Babysalmesang – der er stadig enkelte ledige pladser, så hvis du skynder dig, kan du nå med. Babysalmesang er for børn på 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby. Det er gratis. Tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com.
 • Torsdag d. 28. september kl. 17.00: På opdagelse – i kirken. Her er et rigtigt godt sted at begynde, når sognepræst Bettina Birk Jensen inviterer til Gud & Gaffel. Det er gudstjeneste på børnenes præmisser med fortælling, leg og sang. Dagen slutter som altid med, at vi spiser sammen; spaghetti med kødsovs, brøs og grønt. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.
 • Søndag d. 1. oktober: Det udødelige geni og instrumenternes dronning. Oplev orgelspiller og Mozartkender Carsten Mølholm spille fortryllende musik af Mozart og Rinck. Fri entré.
 • Mandag d. 2. oktober kl. 16.00-19.00: Influenzavaccination – kom og få en gratis vaccination af en sygeplejerske i Husum Kirke. Det er også muligt at blive vaccineret søndag d. 1. oktober kl. 14.00-17.00 i Husumvænge 46.
 • Tirsdag d. 3. oktober kl. 10.00-12.00: Kom på barnevognstur med Barselshøjskolen Brønshøj-Husum – fra Husum Kirke til Brønshøj Kirke. I barselshøjskolen Brønshøj.Husum kan barslende forældre med babyer mødes i bedste højskoleånd om tilværelsens små og store sammenhænge. Vi mødes i Husum Kirkes mødesal kl. 10.00.  Det er gratis at være med, men husk tilmelding på: kirkeinfo.husum@gmail.com
 • Tirsdag d. 3. oktober kl. 19.00: Meditationsgudstjeneste – Kirkerummet fyldes med levende lys. Og i stedet for prædiken er der tid til stilhed. Forskellige stationer i kirkerummet kan besøges, du kan tænde lys, skrive en bøn, knæle ved alteret eller modtage en personlig forbøn. Tilrettelagt af sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby i samarbejde med en frivillig arbejdsgruppe i menigheden.

Husumvold Kirke meddeler:

 • Torsdag d. 28. september kl. 18.00: ad lyset fylde – når der er fælles lanterneaften for Husumvold og Tingbjerg. Aftenen starter i Husumvold Kirke kl. 18, hvor I enten selv laver – eller bare udvælger – en lanterne, mens I kan spise en sandwich. Kl. 18.30 samles alle i kirkerummet til sang og ord om lys.
 • Bagefter går det i samlet flok med tændte lanterner til Tingbjerg Kirke, hvor I mødes af musik i kirkerummet og samles derinde til en fejring af lyset på overgangen til den mørke tid. Aftenen slutter af med varm kakao og kage. Ved 20-tiden tages der afsked. Det er præsterne Mette Basbøll fra Tingbjerg Kirke og Line Bjørn Hansen fra Husumvold, der står for aftenen sammen med organister og frivillige fra begge kirker.
 • Mandag d. 2. oktober kl. 10-12: Babysalmesang – og der er stadig enkelte ledige pladser! Et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange – som også kan synges ved sengekanten eller bare når man har lyst. Det er gratis, men husk tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com
 • Onsdag d. 4. oktober kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med. Husum Kirke glæder sig sammen med Gerd og Birte til at tage imod både nye og gamle deltagere.