Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 39/40

Husum Kirke meddeler:

  • Onsdag den 11. oktober kl. 11: Løvfaldstur med Onsdagsklubben. Den traditionelle efterårsudflugt med Onsdagsklubben går i år til Fredensborg Slotspark. Vær opmærksom på, at tidspunktet er flyttet til om formiddagen! Kl. 11-15. Seneste tilmelding var d. 27. september i Onsdagsklubben. For mere information se www.husumkirke.dk
  • Torsdag den 12. oktober kl. 9: Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød – og en god og hyggelig start på dagen i Husum Kirke. Morgenen slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Bettina Birk Jensen.
  • Torsdag den 12. oktober kl. 10-12: Babysalmesang – og der er stadig en ledig pladser. Babysalmesang er for børn på 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby. Det er gratis. Tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com
  • Torsdag den 12. oktober kl. 19.00: De allersidste sange – koncert med Baryton Michael Lindberg og pianist Frank Jarlsfelt, der fremfører Franz Schuberts storslåede lieder “Schwanengesang”. Fri entré.
  • Tirsdag d. 17. oktober kl. 19.00: Aftengudstjeneste ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 

Husumvold Kirke meddeler:

  • Tirsdag den 10. oktober kl. 17.00: Ord & Musik for børn med Kirsten og Kirkemusen – en inspirerende musikalsk interiør-guide om livet i kirken og kirken i livet. Af TRIOfabula med Anja Præst Mikkelsen og Tine K. Skau. Forestillingen spænder bredt og er er særligt god for 0.-4. klasse, de ældste børnehavebørn og familier. Efter forestillingen er der fællesspisning. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Ord & Musik for både børn og voksne er et samarbejde mellem Husumvold og Husum Kirker. Det foregår på skift i de to kirker – og denne gang altså i Husumvold Kirke.
  • Onsdag den 11. oktober kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.
  • Torsdag den 12. oktober kl. 19.00: Kirkebio – Luther. Den 31. oktober i år er det 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teser op på slotskirkedøren i Wittenberg. Det er derfor meget passende at indlede denne sæsons kirkebio med at se Eric Tills “Luther” fra 2003. Sognepræst Stig Boel starter aftenen med et kort oplæg. Efter filmen er der lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Gratis. Øl og vand: 10 kr.
  • Mandag den 16. oktober kl. 10-12: Babysalmesang – og der er stadig lidt plads på holdet. Babysalmesang er et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange. Det er gratis, men husk tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com