Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 4

Husum Kirke meddeler:

– Tirsdag d. 23. januar kl. 19: Infomøde i Husum Kirke – Kom og hør om Husum og Husumvold Kirkers fælles juniorkonfirmandforløb for alle børn i 3. klasse – uanset om de er døbt eller ikke.
Her er en oplagt mulighed for at lære kirken bedre at kende og søge svar på de spørgsmål til livet, som børn og unge stiller.
– Torsdag d. 25. januar kl. 9-10: Start også denne torsdag med sang! Alle er velkomne til morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirke. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.
– Torsdag d. 25. januar kl. 17: Gud & Gaffel – Husum Kirke inviterer holder gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er ganske gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.
Husumvold Kirke meddeler:
 
– Onsdag d. 24. januar kl. 10-12: Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.
– Søndag d. 28. januar kl. 16: Ord & Musik i Husumvold – Grieg-salon. Kom tættere på den norske komponist Edvard Grieg (1843-1907) gennem ord, musik og billeder. Griegs to første violinsonater fremføres af Henryka Tronek (violin) og Nasos Grozas (klaver). 
Sideløbende sættes vi – gennem Eva Maria Jensens billedkomposition og Stephan Nørklit Roeds oplæsning af Griegs breve – tilbage i tiden. På besøg hos den lille norske herre, der gjorde norsk musik kendt i resten af verden. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husumvold og Husum Kirker. Fri entré.
Vedhæftet:
Colourfull balloons (Infomøde om juniorkonfirmander) – IMG 7637 (Morgensang i Husum Kirke) – troldhaugen (Ord & Musik I Husumvold Kirke).