Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 43/44

Husum Kirke meddeler:

 • Tirsdag d. 7. november kl. 19: Allehelgen-mindegudstjeneste – Vi mindes vores døde sammen. Der bliver sat ord og toner på sorgen og savnet – og på glæden og taknemmeligheden. Der vil være mulighed for at tænde et lys. Efter gudstjenesten er der kaffe, rødvin og ost. Gudstjenesten er ved alle kirkens præster.
 •    Tirsdag aften kl. 19.00
 • Onsdag d. 8. november inviterer Onsdagsklubben til en eftermiddag med fællessang. Det koster 20 kr. at være med, inklusiv forplejning. Tilmelding er ikke nødvendigt.
 • Torsdag d. 9. november kl. 9: Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød – og en god og hyggelig start på dagen i Husum Kirke. Morgenen slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.
 • Torsdag d. 9. november kl. 10-12: Babysalmesang for børn på 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby. Det er gratis. Tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com

 

 • Tirsdag d. 14. november kl. 10-12: Barselshøjskolen Brønshøj-Husum – MUSIK. Babysalmesangsinstruktører Christina Bovin og
  Kirsten Thorup tager udgangspunkt i musikken og giver en prøve på hvad babysalmesang er. Det er gratis, men husk tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com eller via www.husumkirke.dk og www.bronshojkirke.dk

Husumvold Kirke meddeler:

 • Onsdag d. 8. november kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

 • Fredag d. 10. november kl. 14-16: Martin Luther. I anledning af Luthers fødselsdag inviterer Husumvold Kirkes Fredagsmøde til foredrag ved Mogens Larsen. Der serveres lutter lagkage. Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Der startes med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage. Kaffe og kage koster 10 kr.
 • Søndag d. 12. november kl. 16: Reformationen på polsk – Ord & Musik i Husumvold Kirke. Kvartet Triplum – en herrekvartet fra Krakow i Polen synger a capella satser fra renæssancetiden, der knytter sig til reformationsbevægelser i Polen. Husumvold Kirkes organist, Eva Maria Jensen, spiller orgelsatser fra perioden og fortæller om den polske reformation og om værkerne. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husumvold og Husum Kirker. Fri entré.
 • Mandag d. 13. november kl. 10-12: Babysalmesang – et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange. Det er gratis, men husk tilmelding til holdet på kirkeinfo.husum@gmail.com
 • Tirsdag d. 14. november kl. 17: Martin Luther …. for børn. Spaghettigudstjeneste ved sognepræst Lise Mortensen. En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er kirke og kristendom i øjenhøjde, når der bliver fortalt bibelhistorier så børnene kan forstå det. Både store og små er selvfølgelig meget velkomne! Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.
 • Onsdag d. 15. november kl. 10-12: Er der atter en gang Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.