Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 44/45

Husum Kirke meddeler:

  • Tirsdag d. 14. november kl. 10-12: Barselshøjskolen Brønshøj-Husum: MUSIK – Denne gang kan I opleve babysalmesangsinstruktørerne fra Brønshøj og Husum Kirker fortælle om børn og musik – og få en smagsprøve på babysalmesang. Det er gratis, men husk tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com eller via kirkernes hjemmesider.
  • Torsdag d. 16. november kl. 9: Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød – og en god og hyggelig start på dagen i Husum Kirke. Morgenen slutter kl. 10. Denne uge ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.
  • Torsdag d. 16. november kl. 10-12: Babysalmesang for børn på 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby. Det er gratis. Tilmelding på kirkeinfo.husum@gmail.com

 

  • Tirsdag d. 21. november kl. 19: Aftengudstjeneste ved Bettina Birk Jensen.
  • Onsdag d. 22. november kl. 14-16: Stammefolk og vilde dyr i regnskoven. Kom og hør Viggo Buje Christensen fortælle i Onsdagsklubben. Det koster 20 kr. at være med, inklusiv forplejning. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Husumvold Kirke meddeler:

 

  • Onsdag d. 15. november kl. 10-12: Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

  • Torsdag d. 16. november kl. 19.00: Kirkebio – Manchester by the Sea af instruktør Kenneth Lonergan, 2016. hjemby, hvor han må påtage sig opgaven som værge for sin nevø, den 16-årige Patrick. De to forsøger at overleve sammen med den sorg og smerte, som de begge kæmper med. Langsomt går det op for os, hvorfra alle skyldfølelserne og sorgen stammer. En ualmindelig stærk, rørende og berigende film om død, skyldfølelse og sorgbearbejdning. Filmen blev da også tildelt en Oscar for bedste film i 2016. Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg, og efter filmen er der mulighed for at diskutere det, der gjorde indtryk. Fri entré. Øl og vand: 10 kr.

  • Mandag d. 20. november kl. 10-12: Babysalmesang – et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år, hvor børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse. Både forældre og børn får mulighed for at blive fortrolige med salmer og sange. Det er gratis, men husk tilmelding til holdet på kirkeinfo.husum@gmail.com

  • Onsdag d. 22. november kl. 10-12: Er der atter en gang Legestue. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Der er brød, saft te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.