Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 50/51

Husum Kirke meddeler:

– Tirsdag d. 12. december kl.10: Julegudstjeneste for børnehavebørn – Husum Kirke og sognepræst Iben Hornshøj Sørensen inviterer sammen med Pakhuset til julegudstjeneste. Alle er velkomne.

– Onsdag d. 13. december kl. 14: Adventshygge i Onsdagsklubben – 2017 rundes af med hygge, kaffe og æbleskiver, julefortælling, sang – og en overraskelse. Det koster 20 kr. inklusiv forplejning, og tilmelding er ikke nødvendigt.
Dette bliver også den sidste Onsdagsklub, som vi kender den. Pr. 1. januar 2018 sker der nemlig noget nyt og spændende, når klubben får nyt navn, nyt indhold og ny form. Onsdagscaféen ligger fremover kun den første onsdag i måneden. Efterår og vinter er det fortsat kl.14.00–16.00 til kaffehygge i mødesalen, et kort oplæg og mange gode samtaler. Der skal ikke længere lyttes så meget og så længe, men i stedet tales sammen og måske deles sjove eller tankevækkende livshistorier eller interesser med de andre cafégæster.
Når så foråret og solen kommer, så forvandler Onsdagscaféen sig – til ture ud i det blå! Her startes der med kaffe i mødesalen kl.10.00, hvor der vil være en kort introduktion til onsdagens destination. Og kl. 11.00 går turen så med linje 350S eller 22 til et spændende sted.

– Torsdag d. 14. december kl. 9: Start dagen med sang! Få en god og hyggelig start på dagen med fællessang, andagt, kaffe, morgenbrød i Husum Kirke. Morgenen slutter kl. 10. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

– Fredag d. 15. december kl. 16-18: Julehjælpen uddeles i Husum Kirke.
– Søndag d. 17. december kl. 10.30: Højmesse med efterfølgende kirkefrokost, der smager af jul. Forplejning 25 kr., børn og konfirmander spiser gratis.

– Onsdag d. 20. december kl. 16: Børnehavejulegudstjeneste – Julegudstjeneste med Husum Menighedsbørnehave og -vuggestue. Alle er velkomne. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med os. Vi slutter af med saftevand i mødesalen.

Husumvold Kirke meddeler:

– Tirsdag d. 12. december kl. 17: Familiegudstjeneste med Lucia – De største børn fra menighedsbørnehaven åbner vores familiegudstjeneste og tænder julestemningen, når de kommer ind med lys og sang og går Lucia. Præsten Line Bjørn Hansen sørger for, at gudstjenesten fortsætter i børnehøjde med sang og fortælling. Bagefter er der mad til alle og lidt sødt at gå hjem på. Spisning er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

– Onsdag d. 13. december kl. 19.30: Julekoncert med DVL Sangkoret – Dansk Vandrelaugs sangkor inviterer til julekoncert. Der synges 4-stemmigt – bl.a. julesange. Efter koncerten er der gratis kaffe og småkager.

– Fredag d. 15. december kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – Julens budbringere. Husumvold Kirkes organist Eva Maria Jensen fortæller om julens engle i billedkunst og musik. Alt sammen suppleret med billeder og eksempler fra hyrdemusikken. Sammen synges også de skattede julesalmer.
– Tirsdag d. 19. december kl. 16.30: Musik op til jul – Husumvold Kirkes organist Eva Maria Jensen spiller stemningsfuld og medrivende julemusik på orgel akkompagneret af billeder af engle. Lau Frederiksen, baryton, medvirker. Koncerten varer en lille time. I kan frit komme og gå, som I ønsker – så kom forbi på vejen hjem og få lidt julestemning med i tasken.