Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 52/1/2

Husum Kirke meddeler:

– Julesøndag d. 31. december kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen
– Nytårsdag mandag d. 1. januar kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen
– Tirsdag d. 2. januar kl. 19: Aftensang – I Husum Kirke fejres nytåret med stille eftertænksomhed. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.
– Onsdag d. 3. januar kl. 14-16: Inviterer Husum Kirke for allerførste gang til Onsdagscafé. Det er Onsdagsklub i nye klæder – den første onsdag i hver måned.
Efterår og vinter er det fortsat kl.14.00–16.00 til kaffehygge i mødesalen, et kort oplæg og mange gode samtaler. Der skal ikke længere lyttes så meget og så længe, men i stedet tales sammen og måske deles sjove eller tankevækkende livshistorier eller interesser med de andre cafégæster.
Når så foråret og solen kommer, så forvandler Onsdagscaféen sig – og I følges ud i det blå! Her startes med kaffe i mødesalen kl.10.00, hvor der vil være en kort introduktion til onsdagens destination, og kl. 11.00 tager alle sammen linje 350S eller 22 til et spændende sted.
Det er alt sammen gratis og uden tilmelding. I møder bare op (og tag gerne naboen med!) Kun udflugterne koster en busbillet t/r.
Er du nysgerrig, vil du høre mere, eller har du idéer til Onsdagscaféens nye indhold, så mød op på denne allerførste Onsdagscafé den 3. januar.
– Torsdag d. 4. januar kl. 9-10: Start årets første torsdag med morgensang. Alle er velkomne til fællessang, andagt, kaffe og morgenbrød. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.
– Torsdag d. 4. januar kl. 10-12: Babysalmesang – for børn i alderen 0-9 mdr. og deres forældre. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse – det samme gør nærværet mellem forældre og baby.
Bagefter er der kaffe/te, frugt, snak og leg i mødesalen. Holdet ledes af musikpædagog Kirsten Thorup. Det er gratis – og der er fortsat plads på holdet. Tilmelding på email til kirkeinfo.husum@gmail.com
– Mandag d. 8. januar kl. 16.30-17.30: Sæsonstart for Husum og Husumvold Kirkers Børnekor. Koret er for børn på 2. til 5. klassetrin. Der øves altid mandage kl. 16.30-17.30 i Husum Kirke. Ved korleder Christina Schimmell Rindorf. Det er gratis, men husk tilmelding via www.husumkirke.sk eller www.husumvoldkirke.dk
– Tirsdag d. 9. januar kl. 10: NYT! Drop ind til fællessang i Annekset – Husum Kirke starter 2018 med endnu et nyt tiltag; Den anden tirsdag i hver måned vil der nemlig fremover være fællessang i annekset fra 10-12.
Det er helt uden tilmelding, men med hygge, kaffe/te og en hel masse sang. Ved roret står korleder og organist Kirsten Thorup. Denne første gang fejres det nye år med bobler og kransekage.
Husumvold Kirke meddeler:

– Julesøndag d. 31. december kl. 10: Højmesse ved sognepræst Stig boel.
– Nytårsdag mandag d. 1. januar kl. 14: Højmesse ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Det nye år fejres med bobler og kransekage efter højmessen – så bliv endelig lidt længere!
Onsdag d. 3. januar kl. 10-12: Legestuen starter igen i Husumvold Kirke. Her mødes børn
og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.
– Mandag d. 8. januar kl. 10-12: Babysalmesang – et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer og sange. Birthe Karlsson, som underviser, er
pædagog og uddannet i babysalmesang. Bagefter er der tid til kaffe, lidt frugt og en snak med de andre forældre. Holdet er gratis, og der er stadig plads. Tilmelding til kirkeinfo.husum@gmail.com
– Tirsdag d. 9. januar kl. 17: Spaghettigudstjeneste – Kom med de hellige tre konger ud på en rejse for at finde det nyfødte Jesusbarn, når sognepræst Line Bjørn Hansen holder en halv times gudstjeneste for børn og barnlige sjæle.
Børnekorleder Christina Schimmell  Rindorf synger med børnene.
– Onsdag d. 10. januar kl. 16.30-17.30: Sæsonstart for Husum og Husumvold Kirkers Spirekor. Koret er for børn i 0. – 1. klasse. Der øves altid onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke. Koret ledes af Christina Schimmell Rindorf. Det er gratis, men husk tilmelding via www.husumkirke.sk eller www.husumvoldkirke.dk