Masser af aktiviteter i Husum- og Husumvold Kirke 10. - 17. december

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 10/12 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Onsdag den 9. december kl. 15.30-17: JULEPOSER – få lidt af julen med hjem. Går I forbi Husum Kirke i tidsrummet 15.30-17 til og med onsdag den 9. december, kan I få lidt af julen med hjem. I kirken vil de gerne hjælpe forventningen og julen lidt på vej i en tid, hvor meget er aflyst, og hyggen og glæden kan have trange kår. Bor du i Husum Sogn, kan du derfor hente en ”Julepose” i Husum Kirkes anneks i ovenstående tidsrum og således bringe julen med hjem.

 

                                                   

Der uddeles 100 poser, én til hver, så flest muligt kan få. De pakkes og uddeles på bedste coronaforsvarlige vis, og i dem er julestemning til både store og små, bl.a. et julesalmehæfte, juleevangeliet, en julekrybbe og lidt juleknas. Så kan I ved samme lejlighed nyde den fine julekrybbe udstillet i vinduerne i annekset.

Fredag d. 11/12 kl. 10: Café SAMMEN – I Husum Kirke er Café SAMMEN åben hver fredag fra kl. 10-12. Der er plads til dig, der ønsker at få en god snak og at være en del af et hyggeligt fællesskab. I øjeblikket kræver det tilmelding til diakonimedarbejder, Maria, på maria.husumkirke@gmail.com eller på telefon 21181304.

Søndag d. 13/12 kl. 10.30: Højmesse 3. søndag i advent ved sognepræst Frederik Teglberg Damm – det tredje lys i adventskransen tændes.

Tirsdag d. 15. december kl. 17 / 17.30: GLÆDE! Husum Kirke inviterer alle voksne, som kunne tænke sig at blive en del af et fællesskab omkring meningsfulde snakke og god mad til aftengudstjeneste og spisefællesskab. Du er velkommen til kun at komme til aftengudstjeneste eller til spisefællesskab. Til både aftengudstjeneste og spisefællesskab vil GLÆDE være temaet.

Gudstjenesten begynder klokken 17 i kirkerummet og kræver ikke tilmelding. Spisefællesskab er klokken 17:30 og kræver tilmelding på www.husumkirke.dk eller til Maria på telefon 21 18 13 04.

Prisen for spisning er 40 kr. for et lækkert måltid mad + en vand/sodavand og kaffe/kage.

Husum Kirke følger myndighedernes corona-retningslinjer, og der vil derfor være et begrænset antal pladser til spisning. Der vil blive sørget for god afstand, hygiejne m.m. Gældende krav om mundbind følges selvfølgelig også, og har du symptomer på COVID-19, bør du blive derhjemme.

Torsdag d. 17/12 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm. Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Tilmelding til julegudstjenester i Husum Kirke: For at vi i disse coronatider kan fejre julens gudstjenester SAMMEN så mange som muligt, vil der i år være endnu flere af dem i Husum Kirke. Så skulle pladsen blive for trang til de fire juleaftensgudstjenester den 24. december, holder I flere juleaftener i familien, eller er det svært at finde tid til at gå i kirke juleaftensdag mellem flæskesteg og julepynt, er der i år også mulighed for fine og stemningsfulde julegudstjenester for både store og små den 23. og 25. december. VIGTIGT: Alle julegudstjenester vil være med TILMELDING på www.husumkirke.dk  Tilmelding er åben. Ved spørgsmål til tilmelding, kontakt Mette tirsdag og onsdag i tidsrummet 13-14 på 24420399 eller Maria torsdag og fredag i tidsrummet 13-14 på 21181304. Undlad at lægge besked på telefonsvareren, tak.

 

                                               

Husumvold Kirke meddeler:

Torsdag den 10. december kl. 19: KIRKEBIO i Husumvold Kirke – Sorry we missed you af instruktør Ken Loach (2019). Ricky og hans familie kæmper med en stor gæld efter finanskrisen i 2008. En mulighed for økonomisk uafhængighed kommer med en skinnende ny varebil og chancen for at arbejde som selvstændig næringsdrivende. Det er hårdt arbejde, og hans kones job i hjemmeplejen er ikke meget nemmere. Familien Turner har altid haft et stærkt sammenhold, men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, er bristepunktet snart nået. Dette er hverdagsdramatik, som Ken Loach mestrer det: Intenst, bevægende, menneskeklogt og hjertevarmt.

Se gode film med noget på hjerte i din kirke. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Øl og vand: 10 kr. Der er også tilmelding til kirkebio. Du tilmelder på www.husumvoldkirke.dk For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Fredag d. 11/12 kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde / med julehygge og juleknas. Sognepræst Stig Boel og organist Eva Maria Jensen underholder med musik og julefortællinger. Sæsonen rundes af, og der ønskes glædelig jul. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved sognepræst Stig Boel.

Vi skal stadig passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når I mødes om andagt og Fredagsmøde, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav. Har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme. Ligesom gudstjenesterne, er andagter og fredagsmøder således også med tilmelding og begrænsede antal pladser. I kan tilmelde jer på www.husumvoldkirke.dk

Tilmelding lukker kl. 13. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Søndag d. 13/12 kl. 10: Højmesse tredje søndag i advent ved sognepræst Stig Boel. For at kunne overholde alle sundhedsmæssige anbefalinger er det nødvendigt, at du tilmelder dig kirkens gudstjenester på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der desuden bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Tirsdag den 15. december kl. 16.30: Musik op til jul. I den travle juletid inviterer Husumvold Kirke traditionen tro til en stund med ro, fordybelse og bøn i det smukke kirkerum. I lyset af corona, bliver det i år ikke et “drop-ind” arrangement, men en lille times koncert med stemningsfuld musik fra mange århundreder akkompagneret af englebilleder på skærmene i kirkerummet.

                                                             

Organist Eva Maria Jensen spiller, og Nicolai Elsberg synger. Dæmpet lys, tændte stearinlys, musik og billeder sætter stemningen – KOM, og lad dig opsluge af julefred. Med tilmelding på www.husumvoldkirke.dk For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der desuden bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Julegudstjenesterne er der flere af i år i Husumvold Kirke: I Husumvold Kirke glæder de sig til at fejre julens budskab SAMMEN med jer. Og for at der kan blive plads til så mange som muligt, mens vi bliver ved med at passe på hinanden, vil der i år være endnu flere julegudstjenester – den 24. december og også den 23. december og den 25. december. Så er I en familie, der holder flere juleaftener, bliver pladsen for trang i kirkerummet den 24. december, eller bliver juleaftensdag for stressende, kan I fejre julegudstjeneste lillejuleaftensdag eller juledag i stedet. VIGTIGT: Der er tilmelding til alle gudstjenesterne, og SÆRLIGT VIGTIGT ER, at tilmelding til de fire gudstjenester juleaften lukkes den 22. december kl. 10.00. I bedes medbringe billetter til gudstjenesten. Tilmelding er åben, og tilgås på www.husumvoldkirke.dk For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der bæres