Masser af aktiviteter i Husum- og Husumvold Kirke 17. - 24. december

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 17/12 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Frederik Teglberg Damm. Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Søndag d. 20/12 kl. 10.30: Højmesse 4. søndag i advent ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen – det fjerde lys i adventskransen tændes. Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Tilmelding til julegudstjenester i Husum Kirke: I Husum Kirke er der i år endnu flere gudstjenester i julen for både små og store – så flere kan få plads og være med til at fejre det glædelige budskab i kirken, samtidig med at vi passer på hinanden.

Så skulle pladsen blive for trang til de fire juleaftensgudstjenester den 24. december, holder I flere juleaftener i familien, eller er det svært at finde tid til at gå i kirke juleaftensdag mellem flæskesteg og julepynt, er der i år også mulighed for fine og stemningsfulde julegudstjenester for både store og små den 23. og 25. december. Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt. VIGTIGT: Alle julegudstjenester vil være med TILMELDING på www.husumkirke.dk Tilmelding er åben. Ved spørgsmål til tilmelding, kontakt Mette tirsdag og onsdag i tidsrummet 13-14 på 24420399 eller Maria torsdag og fredag i tidsrummet 13-14 på 21181304. Undlad at lægge besked på telefonsvareren.

Onsdag d. 23/12 kl. 11: Julegudstjeneste LILLEJULEAFTEN ved Frederik Teglberg Damm.

Onsdag d. 23/12 kl. 12.30: Børnejulegudstjeneste LILLEJULEAFTEN ved Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 24/12 kl. 11: Børnejulegudstjeneste – Bettina Birk Jensen

Torsdag d. 24/12 kl. 12.30: Børnejulegudstjeneste – Bettina Birk Jensen

Torsdag d. 24/12 kl. 14: Julegudstjeneste – Frederik Teglberg Damm

Torsdag d. 24/12 kl. 15.30: Julegudstjeneste – Iben Hornshøj Sørensen

Syng med din baby til babysalmesang i Husum Kirke: Babysalmesang er et gratis musikalsk tilbud til dig og dit barn i alderen 0-9 mdr. Børnene stimuleres gennem sang, musik og bevægelse. Og både forældre og børn bliver fortrolige med salmer, sange, en lille babybøn og Fadervor. Kirsten Thorup, som er organist, musikpædagog og korleder ved kirken, er den gennemgående underviser. En af kirkens sognepræster medvirker også. I forløbet inddrages kirkerummet og døbefonten for derigennem også at blive fortrolige med nogle af gudstjenestens ritualer.

Holdet mødes 10 gange, og afsluttes med babysalmesang og gudstjeneste for de allermindste. Du ansøger på www.husumkirke.dk om en plads på det næste hold, der starter torsdag den 7. januar 2021 kl. 10. I kirken følges myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, så vi kan passe på hinanden, og grundet Corona / Covid-19 bliver der visse ændringer i babysalmesangen. Nærmere information vil følge efter tilmelding.

Husumvold Kirke meddeler:

Søndag d. 20/12 kl. 10: Højmesse fjerde søndag i advent ved sognepræst Line bjørn Hansen. For at kunne overholde alle sundhedsmæssige anbefalinger er det nødvendigt, at du tilmelder dig kirkens gudstjenester på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Julegudstjenesterne er der flere af i år i Husumvold Kirke: I Husumvold Kirke glæder de sig til at fejre julens budskab SAMMEN med jer. Og for at der kan blive plads til så mange som muligt, mens vi bliver ved med at passe på hinanden, vil der i år være endnu flere julegudstjenester – også den 23. december og den 25. december.

Der er desværre ikke plads til flere til de fire gudstjenester juleaftensdag. Men der er stadig ledige stole til julegudstjenesterne den 23. og 25. december. Der er tilmelding til alle gudstjenesterne på www.husumvoldkirke.dk  I bedes medbringe billetter til gudstjenesten. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Onsdag d. 23/12 kl. 15 / LILLEJULEAFTEN – Julegudstjeneste ved sognepræst Lise Mortensen

Torsdag d. 24/12 kl. 10 / JULEAFTEN – Julegudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Ikke flere ledige pladser.

Torsdag d. 24/12 kl. 12 / JULEAFTEN – Julegudstjeneste ved sognepræst Line Bjørn Hansen. Ikke flere ledige pladser.

Torsdag d. 24/12 kl. 14 / JULEAFTEN – Julegudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Ikke flere ledige pladser.

Torsdag d. 24/12 kl. 16 / JULEAFTEN – Julegudstjeneste ved sognepræst Stig Boel. Ikke flere ledige pladser.

Babysalmesang i Husumvold Kirke – et gratis tilbud til forældre og deres babyer (0-9 mdr.).

Tilmeld dig og dit barn til babysalmesang med hyggeligt og meningsfuldt samvær. I skal synge salmer, børnesange og sjove sanglege – med vægt på sanseopmærksomhed, musikalske stemninger og nærvær.

Holdet begynder d. 15. januar kl. 10, løber over ni fredage og rundes af med babysalmesangsafslutning lørdag d. 27. marts. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk

Vi skal passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Når I mødes til babysalmesang, sker det derfor med sikker afstand, fokus på håndhygiejne og hoste i albuen. Er du eller din baby syg eller har symptomer på COVID-19, bør I blive derhjemme. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Babysalmesangsinstruktør er Christina Schimmell Rindorf, der også leder vores børnekor og børnehavekor.