Masser af aktiviteter i Husum- og Husumvold Kirke 3. - 10. december

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 2/12 kl. 14-16:  Velkommen til en hyggelig eftermiddag til Husum Kirkes Onsdagstræf med gløgg, æbleskiver og adventshygge.

Der vil være et begrænset antal pladser, og tilmelding er derfor nødvendig. Tilmelding kan ske til Maria på maria.husumkirke@gmail.com eller 2118 1304 eller på www.husumkirke.dk Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Torsdag d. 3/12 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Torsdag d. 3/12 kl. 19: KONCERT / Bagateller & Sonater. Beethoven ville være fyldt 250 år i år – og det fejrer Husum Kirke med tre koncerter i kirkerummet. Den sidste, denne torsdag aften sammen med pianist Uffe Fløng. Fri entré, men begrænset antal pladser. Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Fredag d. 4/12 kl. 10: Café SAMMEN – I Husum Kirke er Café SAMMEN åben hver fredag fra kl. 10-12. Der er plads til dig, der ønsker at få en god snak og at være en del af et hyggeligt fællesskab. I øjeblikket kræver det tilmelding til diakonimedarbejder, Maria, på maria.husumkirke@gmail.com eller på telefon 21181304.

Søndag d. 6/12 kl. 10.30: Højmesse 2. søndag i advent ved sognepræst Bettina Birk Jensen – det andet lys i adventskransen tændes. Der var denne søndag annonceret to højmesser med luciaoptog i Husum Kirke. Grundet de aktuelle retningslinjer fra myndighederne og den aktuelle coronasituation, er luciaoptog – og således også den ekstra højmesse kl. 12.30 – aflyst. Der er fortsat højmesse denne 2. søndag i advent kl. 10.30.

Mandag d. 7. december kl. 12-14: Herreklub i Husum Kirke. Herreklubben i Husum Kirke er et trygt og hyggeligt fællesskab med andre herrer. I mødes på udvalgte mandage kl. 12-14 til fællessang, smørrebrød og hyggeligt samvær i Husum Kirkes anneks.

Der vil være en deltagerbetaling på 25 kr. pr. herre for 3 stk. smørrebrød, en øl/vand og efterfølgende kaffe/te med småkager. For at kunne sikre, at rette afstand kan holdes – og at der er forplejning til alle, bedes I tilmelde til sognepræst Frederik Teglberg Damm på 21 24 67 54 eller mail ftd@km.dk

Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Tirsdag d. 8. december kl. 10: Fællessang i Husum Kirke. Den anden tirsdag i måneden er der fællessang i Husum Kirke – i disse coronatider er sangen flyttet fra ANX til kirkerum, så den rette afstand kan holdes, mens der synges. Her er hygge, sjov og en hel masse sang. Ved roret står Kirsten Thorup. Det koster ikke noget at droppe ind og synge med. BARE KOM!

Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Torsdag d. 10/12 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Der skal bæres mundbind, når I står op og går rundt.

Mandag den 7., tirsdag den 8. og onsdag den 9. december kl. 15.30-17: JULEPOSER – få lidt af julen med hjem. Går I forbi Husum Kirke i tidsrummet 15.30-17 mandag den 7., tirsdag den 8. eller onsdag den 9. december, kan I få lidt af julen med hjem. I kirken vil de gerne hjælpe forventningen og julen lidt på vej i en tid, hvor meget er aflyst, og hyggen og glæden kan have trange kår.

Bor du i Husum Sogn, kan du derfor hente en ”Julepose” i Husum Kirkes anneks i ovenstående tidsrum og således bringe julen med hjem. Der uddeles 100 poser, én til hver, så flest muligt kan få. De pakkes og uddeles på bedste coronaforsvarlige vis, og i dem er julestemning til både store og små, bl.a. et julesalmehæfte, juleevangeliet, en julekrybbe og lidt juleknas.

Tilmelding til julegudstjenester i Husum Kirke: For at vi i disse coronatider kan fejre julens gudstjenester SAMMEN så mange som muligt, vil der i år være endnu flere af dem i Husum Kirke. Så skulle pladsen blive for trang til de fire juleaftensgudstjenester den 24. december, holder I flere juleaftener i familien, eller er det svært at finde tid til at gå i kirke juleaftensdag mellem flæskesteg og julepynt, er der i år også mulighed for fine og stemningsfulde julegudstjenester for både store og små den 23. og 25. december. VIGTIGT: Alle julegudstjenester vil være med TILMELDING på www.husumkirke.dk  Tilmelding er åben. Find alle julegudstjenesterne på www.husumkirke.dk

HUSUM KIRKES ØNSKETRÆ – Har du brug for ekstra hjælp til dine børns julegaver? Indtil den 7. december kan forældre fra lokalområdet, som ikke har så mange penge at holde jul for, få deres børns julegaveønsker til at hænge som et hjerte på ønsketræet i Husum Kirke – helt anonymt.

Du ansøger på www.husumkirke.dk om at få dit barns ønsker med på årets ønsketræ.

For spørgsmål kontakt diakonimedarbejder, Maria, på 2118 1304 eller maria.husumkirke@gmail.com.

JULEHJÆLP – Husum Sogns Menighedspleje uddeler julehjælp til økonomisk vanskeligt stillede beboere i Husum Sogn. Du kan ansøge om at modtage julehjælp på www.husumkirke.dk  eller hente et skema til at udfylde i kirken. Frist for at ansøge er mandag den 7. december klokken 12. Husk at tjekke på ww.sogn.dk, om din adresse hører til Husum Sogn.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Søndag d. 6/12 kl. 10: Højmesse anden søndag i advent ved sognepræst Line Bjørn Hansen.

For at kunne overholde alle sundhedsmæssige anbefalinger er det nødvendigt, at du tilmelder dig kirkens gudstjenester på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der desuden bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Søndag d. 6/12 kl. 16: KONCERT – Cellosuiter af Bach. Cellist Anker Sigfusson spiller 2 af J.S.Bachs cellosonater; Suite nr. 2 i d-mol og nr. 4 i Es-Dur. Skøn meditativ musik i den travle juletid.

Fri entré, men husk tilmelding på www.husumvoldkirke.dk For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der desuden bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Tirsdag den 8. december kl. 17 [evt. kl. 18]: Luciagudstjeneste for børn og familier. Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf til børnegudstjeneste. Det handler om Lucia, og I skal synge fine sange om Lucia og jul.

I år bliver det uden luciaoptog, men med en skøn luciapose til børnene. For at kunne overholde alle sundhedsmæssige anbefalinger er det nødvendigt, at du tilmelder dig kirkens gudstjenester på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Tilmelding til gudstjenesten kl. 18 åbnes, når der ikke er mere plads kl. 17. I kirken skal der desuden bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav (børn fra 12 år).

Torsdag den 10. december kl. 19: KIRKEBIO i Husumvold Kirke – Sorry we missed you af instruktør Ken Loach (2019). Ricky og hans familie kæmper med en stor gæld efter finanskrisen i 2008. En mulighed for økonomisk uafhængighed kommer med en skinnende ny varebil og chancen for at arbejde som selvstændig næringsdrivende. Det er hårdt arbejde, og hans kones job i hjemmeplejen er ikke meget nemmere. Familien Turner har altid haft et stærkt sammenhold, men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, er bristepunktet snart nået. Dette er hverdagsdramatik, som Ken Loach mestrer det: Intenst, bevægende, menneskeklogt og hjertevarmt.

Se gode film med noget på hjerte i din kirke. Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og bagefter vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Øl og vand: 10 kr. Der er også tilmelding til kirkebio. Du tilmelder på www.husumvoldkirke.dk For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.

Julegudstjenesterne er der flere af i år i Husumvold Kirke: I Husumvold Kirke glæder de sig til at fejre julens budskab SAMMEN med jer. Og for at der kan blive plads til så mange som muligt, mens vi bliver ved med at passe på hinanden, vil der i år være endnu flere julegudstjenester – den 24. december og også den 23. december og den 25. december.

Så er I en familie, der holder flere juleaftener, bliver pladsen for trang i kirkerummet den 24. december, eller bliver juleaftensdag for stressende, kan I fejre julegudstjeneste lillejuleaftensdag eller juledag i stedet. VIGTIGT: Der er tilmelding til alle gudstjenesterne, og SÆRLIGT VIGTIGT ER, at tilmelding til de fire gudstjenester juleaften lukkes den 22. december kl. 10.00. I bedes medbringe billetter til gudstjenesten. Tilmelding er åben, og tilgås på www.husumvoldkirke.dk For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. I kirken skal der bæres mundbind/visir i henhold til de gældende krav.