Klassisk minikoncert og lyden af sorte huller i Brønshøj Vandtårn

Der er oplevelser at hente både for store og små i den kommende tid i Brønshøj Vandtårn.

Torsdag d. 19. december kl. 10.00 og kl. 10.40 får Brønshøj Vandtårn besøg af cellisten Kirstine Elise Pedersen, som spiller to minikoncerter for børn i anledning af FerieCamp – Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. Koncerten i vandtårnet er rettet mod børn, men alle er meget velkomne, og der er gratis adgang til begge koncerter.

Kigger man forbi med mange børn fra en daginstitution, skal man dog melde sin ankomst på forhånd ved at sende en mail til h61f@kk.dk med antal børn og tidspunkt.

Musik møder videnskab

Lørdag d. 14. december kl. 21 venter der en musikalsk oplevelse af en helt anden slags, når Brønshøj Vandtårn og SCI Music præsenterer: Cosmic Transients. Hvordan lyder det, når to sorte huller kolliderer? Afgiver de overhovedet nogen lyd?

 

The Strangement Society er et kollektiv af musikere som til denne koncert fremfører ‘Dark Energy and Sounds Form our Solar System’ komponeret af Miguel Angel Crozzoli.

Det er den anden komposition i serien kaldet ’SCI Music’ relateret til Miguels nye Københavnske projekt, der søger at bygge bro mellem ikke-konventionelle musikalske elementer og nye videnskabelige undersøgelser.

Billetter til koncerten koster 75 kr.