LOOP Fitness' nye ejer - jeg er glad for at være kommet til Brønshøj

Ved årsskiftet kom der ny ejer af LOOP Fitness Brønshøj, idet den hidtidige René Carstensen solgte til sin gode ven og kollega Simon Bender, som i forvejen har LOOP Fitness i Herlev.

Og det var en glad Simon Bender, som netavisen i sidste uge besøgte i centret på Frederikssundsvej 266. Han er 42 år gammel og kommer egentlig fra Hvidovre. Interessen for fitness kom sådan stille og roligt, mens han på tre måneder smed 35 kilo. – Ikke fordi jeg er eller nogensinde har været nogen motionsfreak eller aktiv sportsmand, så kunne jeg godt lide det miljø, der var i et fitnesscenter. Jeg fik øjnene op for træning, og da jeg af natur er meget social, talte jeg meget med folk i det center, jeg gik i, fortæller Simon. – Så jeg valgte at tage en uddannelse indenfor det felt, og selvom det ikke lige var tanken om indtjening, der lå mig på sinde, så erfarede jeg da hen ad vejen, at der godt kunne tjenes penge i den branche.

– Ret hurtigt fattede jeg specielt interesse for LOOP Fitness konceptet. Det var ligesom mere mig, så den 25. marts for tre år siden, åbnede jeg centret i Herlev. Her var starten godt nok lidt træg, men så begyndte det at komme, og i dag går det strygende. Da der så opstod en mulighed for at komme til Brønshøj også, slog jeg til. Ikke mindst fordi centret på Frederikssundsvej 266 er et godt og sundt foretagende, og beliggenheden er så godt som perfekt.

– Mange af vores medlemmer både her og i Herlev fortæller deres succeshistorier om, hvordan LOOP har hjulpet dem til at få enten en sundere livsstil, nye vaner, bedre kondition eller nået i mål med et større vægttab. Det er noget de har opnået ved blot 24 minutters træning i vores træningscirkler. Medlemmerne giver flere og større skulderklap i løbet af vores hverdag, og det er noget, som giver os blod på tanden og gør, at vi fortsat vil arbejde på at skabe de bedste vilkår for vores medlemmer, så de kan nå i mål med deres visioner.

Om det er Jasmin på 8 år, der har får bedre styrke som supplement til hendes springgymnastisk, eller om det er Vera på 85 år, der kommer nemmere op ad trapperne i opgangen derhjemme, så tæller de alle som juhu-oplevelser hos vores medlemmer og blandt os ansatte. Vores klientel spænder utroligt bredt, men noget de alle har tilfældes er, at de er helt almindelige mennesker med helt almindelige behov (som alle oplever succes ved store som små sejrer).

En anden ting vi også ofte hører er, at folk er meget glade for vores træningsmiljø med masser af grønne planter, ingen spejle, her er pænt og rent, masser af glade og smilende medlemmer samt vores kaffe – og så vores utrolig dygtige personale, der kun er der for vores medlemmers skyld.