Mandagsgrin med Stokholm og Høgsberg

Kom forbi Kulturhuset Pilegården mandag den 4. februar kl. 20 og få et godt grin, når Comedyklubben og Frederik Rosgaard byder Nikolaj Stokholm og Ane Høgsberg velkommen.

     

Nikolaj Stokholm

Som en af Danmarks fremadstormende komikere, er Nikolaj Stokholm blevet en respekteret og anerkendt komiker. Nikolaj startede på de små stand-up klubber som 17-årig, hvor han blev opdaget til TV2 ZULUs Comedy Fight Club. Siden dengang har Nikolaj arbejdet sig op og er nu en af vores mest folkelige komikere.

Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare lidt sjovere end alle vore andres. Nikolaj beskriver sig selv som en gammel mand fanget i en ung mands krop og med inspiration fra både 50’erne og 60’erne står han altid knivskarpt på scenen. Med en unik energi og et fantastisk nærvær vil underholdningen være i top og nå langt ud over scenekanten når Nikolaj Stokholm indtager scenen.

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er en af de få kvinder på toppen i dansk stand-up. Siden 2008 har Ane optrådt som komiker og i 2016 modtog hun Talentprisen til Zulu Comedy Galla. Ane har arbejdet hårdt for at nå dertil hvor hun er i dag og i 2017 kunne hun også lancere sit første one-man show ”Dårlig Feminist”.

Hun er en grænsesøgende og kompromisløs komiker som holder af at tale om de mørke sider hos mennesket. Når Ane åbner op for godteposen og deler ud af både syrlige bemærkninger, kvikke punchlines og stærke forestillinger om livet, kan grinene ikke holdes tilbage. Hendes store erfaring, levende mimik og gode energi på scenen gør, at hun let får selv de tungeste emner til at være underholdende.

Billetter koster 99 kr. i forsalg eller 120 kr. i døren. Er du studerende, koster det dog kun 75 kr. i forsalg.