Oplev lokale Juncker på hjemmebane fredag

Brønshøj-musikeren Juncker præsenterer ny musik på Husum Bibliotek

 

På fredag kan man opleve Brønshøjs egen Christian Juncker spille live musik og fortælle om sin musik og sine mange rejser og utraditionelle spillejobs rundt omkring i verden ! Han er aktuel med albummet Globus NV, der tager udgangspunkt i Københavns nordvestlige del og Brønshøj især, men trækker tråde ud til hele verden.

Albumaktuelle Juncker (Christian Juncker) kommer til Husum Bibliotek og spiller sange og fortæller om sine noget utraditionelle spillejobs, hvor han bl.a. har spillet i forsamlingshuse, boreplatforme, biblioteker og i folks hjem. Han bor til daglig i Brønshøj, så han er en lokal kunstner, der ofte tager udgangspunkt i det nære, der omgiver ham. Så man kan godt sige, at vores lokalområde har dannet grobund for tilblivelsen af musikken. Hans seneste album Globus NV udkom St. Bededag den 27. april og på fredag den 11. maj har man en unik mulighed for ganske gratis at komme helt tæt på musikeren og høre hans musik og historier i intime og hyggelige omgivelser på Husum Bibliotek.

Arrangementet på fredag begynder kl. 16. Alle er velkomne, både børn og voksne på Husum Bibliotek til at få en god musikalsk oplevelse i intime rammer! Ingen tilmelding er nødvendig.