På torsdag - Blues med kraft og poesi

Han var i sin tid med til at stifte et af 1990’ernes største danske rockbands Baal, men er siden gået bluesmusikkens veje. På torsdag den 7. februar giver David Kampmann koncert sammen med sin trio i Brønshøj.

 I David Kampmann Trio finder man også Kampmanns mangeårige samarbejdspartner, bassisten Jimmy Krogsgård og trommeslageren Kristian Karottki. Orkestrets egne numre er båret af forsanger og guitarist David Kampmanns umiskendelige, lyriske stempel af blues og soul med kraft og poesi.

Udover Baal vil mange forbinde David Kampmann med hans gamle gruppe The Deepers, og fans af dem vil ikke gå skuffede hjem fra koncerten i Pilegården. Her vil der nemlig være gamle Deepers-kendinge i nye arrangementer på repertoiret, ligesom der bliver plads til kendte, elskede og klassiske covers, samt helt nye, originale numre, hvor blues, soul, gospel og rock mødes i en form, der er lige så medrivende, som den er dyb.

Kender man ikke trioens musik på forhånd, så skal man forestille sig en sjælfuld og svingende lyd inspireret af navne som Hendrix, Mayer, tidlig Clapton, Billy Gibbons og Albert King.

 

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj Husum Lokaludvalg. Billetter til 120 kr. købes på Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside.