Palle Pirat juleshow indtager Pilegården på søndag

Palle Pirat tryllebinder børnene og resten af familien med julesang, julesjov og julespas i et festligt og flot familieshow på søndag den 29. november kl. 11 og kl. 14 i Kulturhuset Pilegården.

I den hyggelige og varme juleforestilling skal Lisbet Syngesild synge julen ind. Og Benni Rabalder skal finde den rette julestemning på sine instrumenter. Men kan de to pirater mon blive enige om toneart og tempo inden det bliver jul? En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik, bl.a. fra albummet ”Jul med Palle Pirat”.

Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) er i den vokale front, mens Benni Rabalder (Nils Harbo) står for den musikalske backing på diverse instrumenter. Begge er rutinerede professionelle musikere, der har en alsidig baggrund som skuespillere og entertainere i det københavnske musik og teatermiljø.

Der er julehygge i caféen med æbleskiver og kakao og gløgg til de voksne efter koncerten. Koncerterne er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og billetter fås på Pilegårdens hjemmeside.