Så er det tid til fastelavn ...

Der er tønder, der skal daskes og fastelavnsboller, der skal smaskes, når Kulturhuset Pilegården holder sin traditionelle fastelavnsfest søndag den 11. februar kl. 11-13.30. Dagen byder også på en flyvetur jorden rundt med Musikflyveren.

Det hele starter med udendørs tøndeslagning for tre forskellige aldersgrupper: 0-3 år, 4-5 år & 6-10 år. Efter tøndeslagningen går turen indenfor, hvor fastelavnsbollerne står klar. Den bedst udklædte dreng og pige bliver fejret, og bagefter hopper alle ombord på Musikflyveren og rejser verden rundt. I Musikflyveren skal der blandt andet danses og laves fagter til troldesangen i Norge, stopdans og samba i Brasilien, vrinskes som heste og meget andet.

Musikflyveren består af Sofie Christensen på guitar og harmonika og Rasmus Hollerup på guitar, harmonika og bas. På lærredet bag scenen kan man undervejs se billeder fra det aktuelle land.

Program:

Kl. 11-12: Udendørs tøndeslagning – husk varmt overtøj!

Kl. 12-13.30: Boller og kakao indenfor, kåring af kattekonge, -dronning og bedste udklædning + koncert med Musikflyveren.