Skuddramaet onsdag i Husum kostede en ung mand livet

Som vi kunne fortælle i går, var der skuddrama omkring Åfløjen i Husum tidligt onsdag eftermiddag, og det kom ulykkeligvis til at koste en 22-årig ung mand livet.

Flere skud blev affyret mod den 22-årige og han stod ikke til at redde, selvom flere tililende gjorde et ihærdigt forsøg, og han hurtigst muligt blev bragt til hospitalet.

Københavns Politi var hurtigt massivt til stede og et område ved Åfløjen blev afspærret.

– Vi formoder, at skyderiet er en del af en verserende konflikt, men efterforsker som altid bredt og udelukker ikke noget, siger fungerende politiinspektør Mads Helios.

Politiet kan ikke udelukke, at der er en sammenhæng mellem skyderiet og en bilafbrænding ud for Klausdalsbrovej 308 i Herlev umiddelbart efter skyderiet.

Københavns Politi opfordrer vidner, der har været i områderne ved Åfløjen og ved Klausdalsbrovej 308, og som har set eller hørt noget mistænkeligt i timerne op til eller umiddelbart efter skyderiet, til at kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Skyderiet skete få dage efter, at Københavns Politi indførte en visitationszone i Husum, på Nørrebro og på Frederiksberg. Skyderiet fandt sted få kilometer fra visitationszonen i Husum.

De pårørende til den unge mand er underrettet.