Alt slags uvejr gjorde det ikke nemt mellem BB-Herlev

Et er at skulle spille kampen i det møgvejr, men næsten værre er at stå udenfor og fryse konstant og blive dyngvåd i de minutter træningskampen mellem Brønshøj-Herlev varede. Men den blev gennemført og med en kneben sejr på 2-1 til de sortgule efter 0-1 ved pausen. Dermed fik BB da endelig scoret mere end et enkelt mål, som har været det gennemgående i en del af træningskampene før turneringstarten den 7. marts i Helsingør. Herlev førte 1-0, men Kevin Bechmann Timm udlignede efter pausen på straffe, og det var også ham, der i 2. halvleg scorede sejrsmålet til 2-1. Opgøret blev forkortet med 10 minutter på grund af det rædselsfulde vejr.

Sidste træningskamp er mod divisionsrivalerne fra Hillerød på udebane. Den spilles på lørdag den 29. februar kl. 13.00.