Brønshøj fik god start på oprykningsspillet med sikker 3-1 sejr over Jammerbugt

Det startede eller så skidt, som det kunne. Efter 13 minutter kom BB bagud mod et ganske frisk spillende jysk mandskab, som bestemt ikke kom for at grave sig ned. Men på bare otte minutter fik de sortgule sat fuldstændig skik på tingene.

Kevin Bechmann Timm scorer sit andet mål til 2-1 føring

Først med to mål af Kevin Bechmann Timm i det 21. og 26. minut – og bare et par minutter senere satte Oscar Buch tingene på plads, da han øgede hjemmeholdets føring til 3-1, hvilket blev resultatet af en ganske underholdende første halvleg.

Efter pausen skete der ikke alverden – Brønshøj var godt tilfreds med tre sikre point, og der blev således ikke scoret mere. Slutresultat 3-1 – og dermed en god start på oprykningsspillet.