Brønshøj gav Skives oprykkere hæderlig modstand og scorede !!

Der skulle gå 434 minutter, før BB endelig fik bolden i mål. Det skete på Skives hjemmebane, hvor Kevin Bechman Timm efter 74 minutters spil flot headede bolden i kassen til reducering 2-1. Det passede ikke hjemmeholdet, som ellers bare troede, at den hellige grav var vel forvaret.

Så er kampen i Skive overstået – og så siges der tillykke, før spillerne skal hædres på stadion

Målet var resultatet af en glimrende indsats efter pausen, hvor BB ind i mellem viste gode takter. Imidlertid var Skive kommet foran 2-0 i de første 45 minutter, så det var op ad bakke for de til lejligheden lyseblå hvepse.

Scoringskrisen blev heldigvis brudt, og nu venter AB så i turneringens sidste kamp på Tingbjerg Ground i slaget om mosen. Efter indsatsen i det nordjyske må Brønshøj spillerne have fået lidt tro på, at det godt kan lade sig gøre, og det skal de grønne ugler få at mærke.

Skive er fra sommerferien at finde i landets næstbedste række, og vi kan da kun gratulere divisionens mest konstante mandskab. Det sker efter blot en enkelt sæson i 2. division.

Lørdag den 15. juni kl. 14 lukker og slukker BB – AB en ellers ganske glimrende sæson for de sortgule !