Brønshøj havde intet at byde på - ren ydmygelse mod Hvidovre

Det var både tragisk og forfærdeligt på én gang, da Brønshøj lørdag eftermiddag tog imod det suveræne tophold Hvidovre på Tingbjerg Ground. Der var nærmest tale om ydmygelse af værste grad. Ikke på noget tidspunkt kunne hjemmeholdet true gæsterne, der gik til pausen med en føring på 2-0. Det var egentlig ikke fordi Hvidovre imponerede, men snarere BB der skuffede fælt. Men hva’ pokker skal man også gøre, når materialet ikke er til mere ? Og det må vi jo bare konstatere, at det ikke er.

Efter pausen gik Hvidovre på bare fem minutter fra 2-0 til 5-0 – og så kunne BB-tilhængerne bare frygte ydmygelsens størrelse. På det tidspunkt var der bare spillet 56 minutter – og altså over en halv time tilbage.

Men før de tre mål havde de sortgule faktisk en KÆMPE chance for at reducere til 2-1, men den blev brændt på det skammeligste. Et mål der kunne måske have givet en anden udvikling.

Det lykkedes dog for BB at få reduceret godt ti minutter før tid på frispark ved Christoffer Boateng. Ved samme lejlighed fik Hvidovre udvist en spiller. Efter reduceringen fik hjemmeholdet lov at komme lidt mere ind i kampen, men lussingen stod langt fra til at redde. Det er længe siden BB har tabt så stort på Tingbjerg Ground. Netavisens referent mener, vi skal tilbage til en kamp i 1. division mod AGF, som blev tabt 5-0 !

Da Frem samtidig vandt hjemme over Skovshoved er det så godt som sikkert, at Brønshøj til foråret skal kæmpe for ikke at ende i Danmarksserien.

Sikken dog en trist dag på Tingbjerg Ground !