Brønshøj hentede vigtigt point ude mod HIK

Det var ikke en dag, hvor alt lykkedes for Brønshøj, men mindre kunne også godt gøre det. Opgøret på Gentofte Stadion mod HIK sluttede uafgjort 1-1 efter føring til hjemmeholdet ved pausen. Hvert hold havde sin halvleg, men alligevel var det et ærgerligt selvmål, der bragte Gentoftemandskabet foran før pausen. BB kom frisk ud til anden halvleg og fik fortjent udlignet til 1-1 omkring 20 minutter før tid. Resultatet må betragtes som passende.

Da Middelfart samtidig tabte hjemme til Avarta, vil næste uges topopgør mod netop fynboerne hjemme på Tingbjerg Ground kunne sende BB på førstepladsen med en sejr – og tilmed en kamp mindre !