Brønshøj smed sejren på gulvet i Århus - ærgerlige 3-3 mod VSK

Mod slutningen af søndagens kamp i Århus mellem VSK – Brønshøj så alt rosenrødt ud for de sortgule. Boateng havde lige øget føringen til 3-1 på straffe, og alt tydede på en fortjent udesejr i det meget vigtige seks point opgør. En sejr til BB ville øge afstanden til VSK med seks point, mens uafgjort ville være status quo. Men de sidste 10 minutter blev forfærdelige for BB’erne. VSK lodsede det ene indlæg ind i feltet efter det andet, og det blev farligere og farligere. Og så kom det første reduceringsmål til 2-3, og kort tid efter det udlignende mål til slutresultatet 3-3 !

Hjemmeholdet kom foran efter 10 minutter, men Boateng udlignede i halvlegens sidste minut. Efter pausen scorede Kevin Bechman Timm til Brønshøj føring 2-1, og så var det, at Boateng scorede sit andet mål på straffe.

Ærgerligt – fodbold kan være så gruelig ondt. Det var det endnu engang for BB !