Brønshøj tabte sejren på straffespark i overtiden

Det så meget ud til, at BB skulle hente efterårets første sejr i kampen mod HIK. Efter de ordinære 90 minutter førte de sortgule med 2-1, men i overtiden fik HIK straffespark – og på det udlignede Gentofteholdet til kampens slutresultat 2-2.

Pokkers ærgerligt for hjemmeholdet, som virkelig havde den første sejr indenfor rækkevidde. Nu er situationen denne, at både Brønshøj og HIK har spillet tre kampe i den nye sæson – og de er alle endt uafgjort. Som bekendt giver det kun et enkelt point, når man ikke får afgjort en kamp, og det kan betyde, at man i den grad taber terræn, hvis de omkringliggende klubber vinder deres kampe.

Opgøret fredag aften på Tingbjerg Ground blev ganske underholdende. BB kom foran efter 20 minutter på et drømmemål af Kevin Bechmann Timm, men HIK udlignede små 10 minutter efter til halvlegsresultatet 1-1

Efter pausen fik Brønshøj straffe efter 67 minutter, og på det scorede Nicolaj Clausen til 2-1. Og så var det, at HIK i overtiden udlignede – også på et straffespark til 2-2.

Så er det altså på onsdag aften i næste uge, at BB skal hente sæsonens første sejr. Det skal ske i Vanløse Idrætspark kl. 18.30 !