Brønshøj viste lovende takter og vandt 2-1 i Næstved

Brønshøjs anden træningskamp i år blev afviklet lørdag eftermiddag i Maglemølle hallen i Næstved, hvor hjemmeholdet tog imod de sortgule. Og det blev en særdeles kærkommen opmuntring for BB’erne. En god fighterindsats i en glimrende træningskamp sluttede 2-1 til Brønshøj.

Det så ellers ikke så godt ud i starten, da hjemmeholdet bragte sig foran 1-0, men den fik BB rystet af sig og fik sat godt skik på forsvaret. Og ikke uventet var det Aleksandar Lazarevic, der fik udlignet før pausen.

Inden de sidste 45 minutter skiftede BB en hel del ud, men det svækkede ikke holdet. Og sandelig om ikke det tilmed lykkedes at bringe sig foran ved en af prøvespillerne. Den føring holdt kampen ud, og dermed fik spillerne et velfortjent klap på skulderen og en god gang selvtillid. Kampen blev afholdt i et ganske godt tempo, og heldigvis kunne Brønshøj holde til det, selvom Næstved i sær før pausen måske var de farligste.

Men altså 2-1 til BB. Tilsvarende træningskamp sidste år samme sted, vandt Næstved 1-0. Det lover godt, når man tænker på den alvorlige udfordring, der venter i forårets kampe i 2. division.