Fix tabte sejren i kampens sidste minut - 2-2 mod Rødovre

Fix fik en af en chokstart i lokalderbyet mod Rødovre lørdag eftermiddag. Efter bare et enkelt minut kom gæsterne foran 1-0. Denne stilling holdt sig til det 27. minut, så udlignede Morten Lauritzen til 1-1, hvilket blev resultatet efter de første 45 minutter.

Efter pausen svingede spillet frem og tilbage, og i det 80. minut fik hjemmeholdet scoret det, som alle troede skulle blive sejrsmålet til 2-1 ved Andreas Nors. Men Rødovre havde heldet med sig i sidste minut, hvor de fik udlignet til 2-2, hvilket blev kampens resultat.

Fix har spillet mange kampe uden nederlag, og selvfølgelig var det synd, føringen ikke holdt. Men hatten af for holdet fra Brønshøj Kirkevej. De har fundet den rette melodi. Fix ligger fint placeret på 5. pladsen i rækken.

Næste opgave er kommende lørdag kl. 14.00 mod CSC på Kløvermarken.