GOG's sportschef - kæmpe cadeau til Stadion, som gav os en forskrækkelse

Efter den flotte kamp i Santander Cup i går aftes i ECV-hallen mellem Stadion – GOG måtte netavisen altså lige have fat i fynboernes sportschef, den tidligere stjernespiller Torsten Laen for at få hans kommentar oven på gårsdagens dyst.

Og ikke overraskende var der lutter lovprisninger over Stadion spillernes fight og indsats. – Ja jeg var jo selv med, sidst GOG besøgte Stadions hjemmebane, og dengang gik det jo helt efter planen med en sikker sejr på 28-19.

  GOG’s sportschef Torsten Laen – kæmpe respekt for Stadions indsats torsdag aften.

Men sådan kom det altså ikke til at gå denne gang. Godt nok ved vi jo, at pokalkampe er noget helt specielt, de har ligesom deres eget liv. Men vi må også se i øjnene, at den store forskel som før har sat sit præg mellem topklubber og mindre klubber er blevet mindre i dag. Her fra skal dog lyde et kæmpe cadeau til alle Stadions spillere. De viste en fighterånd, som var imponerende, og så gav de aldrig op. Vi følte flere gange, at sejren var i hus, men Stadion ville noget andet. Det burde ikke kunne ske for os, men ikke desto mindre var vi temmelig rystede, specielt da de kom op på 25-25 !

Jeg må indrømme, at jeg ikke selv var til stede i går aftes, men både træner og spillere har fortalt mig alt om kampen, og de bukker sig i dybeste respekt. Vi stillede i stærkeste opstilling og havde regnet med at benytte alle vore spillere, men det opgav vi efterhånden, da opgaven blev mere alvorlig end forventet. Så hils i Stadion og ønsk dem held og lykke fremover – med det GOG opleve i går aftes, ser det meget lovende ud med fremtiden, slutter Torsten Laen.