Heller ikke tredje gang lykkedes det for Stadion

Tre gange indenfor de sidste fire år har vore lokale håndboldherrer fra IF Stadion været i play-off kampe til 1. division, og alle gange er det ikke lykkedes at tage det sidste step op. Det kunne man konstatere efter lørdagens vigtige opgør i ECV-hallen, hvor Stadion spillede returkamp mod Frederikshavn. Selvom det gik helt galt i det nordjyske med en øretæve på 39-22, var der fortsat en chance, idet Stadion bare skulle vinde den anden kamp for at få en tredje og afgørende. Men den gik bare ikke. Nordjyderne var ganske enkelt bedre og vandt så sikkert som 30-25 efter 13-9 ved pausen.

At de tog opgøret i Brønshøj seriøst, viste de blandt andet ved at ankomme dagen før og overnatte, så de kunne være udhvilede og helt klar til kampen. Modsat kørte Stadion hele vejen til Frederikshavn i bus med start ukristeligt tidligt om morgenen fra Husum.

– Frederikshavn gjorde det simpelthen bedre end os, og de er et godt hold, sagde en naturligvis lidt skuffet men fattet formand Allan Jensen efter kampen. – De kom med et stort tryk, og da vi samtidig brændte mange åbne chancer både fra fløjen og stregen, så måtte det gå sådan. Vore spillede kæmpede bravt og spillede en fik kamp, vi måtte bare bøje os, og så må vi tage endnu et år i 2. division.

Sæsonen er dog ikke helt slut endnu. Torsdag den 17. maj spiller Stadion hjemme i ECV-hallen mod Nordsjælland i pokalturneringen. Det sker kl. 19.45 – og er naturligvis en hård nød at knække. Der skal åbenbart ligaklubber til for at knække vore lokale pokaldræbere ! Vi får se.

Men alt i alt en flot sæson af IF Stadion – absolut en turnering, alle kan være bekendt !