Husum mister sin træner før de mulige afgørende kampe

Det var ikke så lidt af en bombe, Husum oplevede i pinsen. Træner Jonas Borup havde indkaldt til møde i klubben, og der meddelte han, at han stopper med øjebliks varsel.

    Jonas Borup vil have ro på og stopper

Unægtelig et katastrofalt tidspunkt lige før de muligt afgørende kampe i Københavnsserien for de blåhvide. I forvejen har Husum i lighed med mange andre klubber gået i uvished om, hvornår turneringen kommer i gang igen – eller om det overhovedet sker ? Den endelige beslutning fra KBU/DBU er lige på trapperne, men dybt frustrerende for alle. Og så lige denne bombe oven i det hele !

– Jamen i virkeligheden er det ikke en bombe, for jeg var helt indstillet på at blive, til turneringen var afsluttet, siger Jonas Borup til netavisen. – Jeg trængte til at få ro på, og der er ikke tale om en impulsiv beslutning. Fortsætter turneringen ind i sommermånederne, så kolliderer det med de planer, jeg har med familien. Men jeg er stolt over den rejse, jeg har haft med Husum. Vi har fået et kanonhold, og der har været en fantastisk udvikling på førsteholdet, som ligger til en fortjent oprykning til Danmarksserien. Jeg har haft en god tid i Husum, som er en god klub med mange dejlige mennesker,  og ønsker jeg alt muligt held og lykke i den afgørende fase. Og med hensyn til min trænergerning, så agter jeg selvfølgelig at fortsætte i fremtiden. Så må vi se hvilken klub det bliver i, slutter Jonas Borup ..

Hvordan man så tackler dette hos de blåhvide, vender vi tilbage til snarest.