Husum var tæt på uafgjort mod Fremad Valby, men tabte i de sidste minutter

Så fik Husum spillet sin første kamp i Danmarksserien, og selvom de blåhvide tabte 5-3 til Fremad Valby i lørdagens premiere, er der absolut grund til optimisme. Hele mandskabet spillede en god kamp og fortjener ros.

Husum spillerne har ikke haft samme gode optaktsmuligheder som Fremad Valby på grund af coronaen, men de formåede at give hjemmeholdet kamp til stregen. Indtil bare fem minutter før tid var stillingen således 3-3, men trætheden havde meldt sig hos de godt kæmpende Husum spillere, og på to “dumme” mål hev Fremad sejren hjem.

Kampens første mål var ellers Husums. Mikkel Bo Eriksen fik en friløber og scorede sikkert til 1-0 efter bare ni minutter. Umiddelbart efter havde han endnu en, men denne gang gik den ikke. I stedet fik Fremad udlignet på et selvmål lige før pausen til 1-1.

I starten af 2. halvleg kom hjemmeholdet så foran 2-1, men det lykkedes for Yannick Winkel Rasmussen at udligne nogle minutter senere til 2-2. Fremad kom igen foran 3-2, inden det atter lykkedes for Husum at bringe balance i regnskabet på straffe til 3-3. Og så kom de ulyksalige sidste minutter af det ganske velspillede opgør, og her fik Fremad skudt sejren hjem til 5-3.

Synd for Husum – men ingen grund til panik eller gråd. Mod Brønshøj i tirsdags spillede de blåhvide en fin kamp, og den blev fulgt godt op i Valby. Og så har de blåhvide endnu ikke kunnet stille i allerstærkeste opstilling. Men det varer ikke længe, før det kan lade sig gøre !

Mandag aften spiller Husum pokalkamp på Kløvermarken mod CSC fra Serie 1 – og her fløjtes op kl. 18.00.